Vremena i običaji se mijenjaju
0
Iza svake uspješne žene stoji uspješan muškarac
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svakoj uspjesnoj zeni,lezi uspjesan muskarac.
IZA SVAKOG USPJESNOG MUSKRCA STOJI DOBRO ORGANIZOVANA KRIMINALNA SKUPINA !!!! mada nije ni pogresno: IZA SVAKOG USPJESNOG MUSKARCA STOJI PAR DOBRIH KU.R.VI :)
koji su ovi likovi iz članka papci neka vam žene gače nosaju a vi nosajte haltere
Iza svake uspješne žene stoji neki muškarac koji joj bulji u dupe !
@OSNOVNO ahahaha jesam ti se ismijala,koji si ti kreten od osobe! Hoces reci da si ti,ili mozda tvoja zena,majka itd na kog se ugledas,jedna obicna otaraca,nesposobna za zivot,nekorisni parazit u drustvu,ne privredjuje,da joj otac ili muz umru ostala bi ko pasce na ulici i davala one stvari za koju krpicu??? Robovanje je kad ti muz odredjuje dzeparac,sta ces kupiti,koliko na to potrositi,gdje i s kim ces biti! Da te cuva samo za sebe? Cuva te da mu budes rob i da se u tebe kad dodje s posla moze istresti pa onda noga,mrs zeno u kuhinju de mi napravi da zderem! Robovanje,patnja i sluzenje?? To je upravo ono sto ti opisujes,to vjerovatno i jeste tvoj zivot a pametni hadzija ti lijepo mozak ispire jadnim,perfidnim glupostima da si dama hahahahah:))) Kakva dama,sebi sup.ka ne znas oprat,dobra si samo za mehanicki se.x i ribanje po kuci pa te on tako ponosnu provede gradom,jer ipak ti si dama:)))
...ČUVA OD TOGA...
ŽENA POTPUNO GUBI NA PRIVLAČNOSTI ONOG TRENA KAD SE ZAPOSLI, JER RAD, POSAO, ROBOVANJE, PATNJA I SLUŽENJE NIKAD NIJE BILO ZA ISTINSKU DAMU KOJU PRAVI MUŠKARAC ČUVA TOGA I ŽELI JE SAMO ZA SEBE I SVOJU PORODICU, A NE DA JE DIJELI SA POLA GRADA.
žena koja odlazi od svoje djece i svog muža svakodnevno na usiljena smijanja sa drugima i sastanke po kancelarijama i flertovanje sa nadleženima i slikanja i službena putovanja i ručkove i večere i na pauze sa \"kolegama\" - nije nikad ni trebala imati nikoga jer tako samo muči i sramoti jadnog mužića koji je ustvari trebao biti ženica, a ona je trebala biti kakav macho kuronja...
Klasični primjer kapitalističkog imperijalizma.....polako sve ode u k****...
U PREVODU,SVAKA ZENKA TRAZI DANAS SPONZORA !!! ZIVA ISTINA!!
@gornja ne moram ja nijednu usreciti nije svijet spao na mene - to su cinjenice - a ovaj i ostali mejnstrim mediji samo na silu pokusavaju provuci emancipaciju zene koja po prezentaciji iste kao da se na silu zaustavlja.... brate dragi, niko ne brani zeni da bude uspjesna bogata i pametna niti ja to osporavam.... sustina je u forsiranoj na glas emancipaciji k\'o da zivimo u srednjem vijeku pa ne damo zenama ni da disu... sa naglaskom na \"kvazi\" jer prave emancipacije kod nas i nema - osim preko kreveta...
ti ces neku bas usreciti
Zato muskaraca nema bas mnogo u zdravstvu, prosvjeti tu zene dominiraju Dosad se običavalo reći kako iza svakog uspješnog čovjeka stoji uspješna žena. Pitanje za sa.x Zar zena nije covjek?
misli ti mlada i dalje ali jos uvijek ce F1 da voze muskarci, menadzeri velikih firmi biti muskarci, spasavanje zivota i gasenje pozara da rade muskarci, automehanicari da budu muskarci - a vama je i dalje da budete ukrasi i kadnokad koja da odglumi fak end citi jednu od onih kvaziemancipovanih kretenskih likova....
upravo tako, mislim da su zene uspjesnije i da se muskarci moraju navikavati na poslove u domacinstvu