Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par godina kod nas u Sarajevu u sklopu dana opcine n.grad izmedju ostalog kao gost je bila neka ekipa iz Zenice i izmedju ostalog bio je dan cimburijade. Cuo ali nikad prije nisam probao kako to oni prave. Ma extra pravo i vala moram doci u Ze kad bude cimburijada.
Bujruuuum ✌🏼
Poseban praznik zenicanima! Jaja, rostilji, kotlici... visibabe taj dan ne mirisu :D(ako uopste mirisu) Dobrodosli svi ljudi dobre volje u nasu Zenicu ,grad sa dusom ! ❤️
Muda pod bubrege za Unesco...
Lijepo, kad mogu švabe Oktoberfest zašto mi ne bi mogli imati čimburijadu
Kada bude ona prava izvorna,cimbur,malo druzenja i rasip.. da. Ringispil, tezge, raznjevi,satori.. ne!
Jesi ti bio na Cimburijadi?? Kakav ringispil?
Multi-kulti karakter? Odmah znaš da je neko šupljiranje
😂😂😂😂
Cim su "strukture" preuzele "brigu" o tome - stvar se od gradskog druzenja pretvorila u seoski vasar sa ringispilom, bizuterijom i preglasnom muzikom.
stara izvorna Čimburijada DA ova nova teferička sa SDA sponzorima NE...
Moze li kako na listu materijalne i kulturne neimastine?
Neka uvrste sta fali. Tako bi trebali i cevape, pite i da ne nabrajam dalje. Nema bolje hrane na svijetu od bosanske.
Zenički socijalni festivali
Nekom Olimpijada, a nekom cimburijada.
Olimpijadu si imao jednom prije ‘sto godina’… Cimburijada je svake god 😉