Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače Tik Tok vrvi od intelektualaca,samoprozvanih doktora,psihologa,hedonista itd,sav šljam I odron na jednom mjestu i jako je bitno šta oni imaju da kažu.
Ovaj afroamerikanac je ozenio srpkinju iz Nisa.Otad je veliki srbin,osnovao je grupaciju”crni srbi”.Stalno kritikuje Ameriku,a hvali i obozava srbiju.Tako da je bolje reci da su oni srpski par iz Amerike.
Potpisujem...
Jesini cevapi sto mogu biti srpskog porijekla su oni od Velje Nevolje
Koju školu završiš pa da napišeš "PROBAVALI"? Nakon ovog članak nisam ni čitao, bilo mi dosta.
Srbijansko je užičko kolo,ćevapi su bosanski.
Jibri nebi znao nabrojati,pet gradova u Evropi.Hamburger iz Mc je
Koje Bosance, kad ste nas podijelili u torove na Srbe, Hrvate i Bošnjake. Bosanci i Hercegovci koji bi trebali biti dominantni su manjina ispod kvote ostalih
Ma debili. Lajkovi ce unistit zemlju kakva ba atomska.
Šta znači probavali ? Koji je to jezik ?
@Krok0dajl Da nacionalnu svijest,historiju i kulturu će zaštiti najpoznatiji tiktoker u nas nepismeni Huda zvani idemo sade de bogati smanji malo doživljaj.Nije tik tok gdje se promoviše sve ono što ne treba mjesto za to.Mi nikad nismo ni imali ništa jer smo od početka dozvolili nepismenim profiterima,dezerterima,prijeratnim tramvajskim šibicarima da nam kroje ustave,zastave,himne bez teksta,kantone preko kojih ce da otimaju i da povijaju kičmu pred covicem i dodikom.
Ovo je gore već da su jeli kačamak i rekli da je bosanska hrana
Ne znam jel se neko treba na ovo obazirat, cevape i sarmu mozes naci usred berlina, a inace od slovenije do makednije na svakom koraku
i bas crnca nasla, moderna pravo
Sine dragi, sve nam uzmi al cevape nikad!
Pa ništa čudno, za par godina srbe nećeš moći ubijditi da nije tako. Oni tako rade sa cijelom historijom
Pa tolko to govori koliko ti tiktokeri nepismena stoka a još veća stoka ko ih prati Hvala
S obzirom ko nas vodi..Forte, Nešići, Konakovići.. i jesu srpski specijalizet sve smo im dali