Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni ovo lici na raznjice kad zakoljemo krmka a ne na cevap (kebab)
To u zivotu nisam jela...
Kako to samo zvuci tradicionalno RUSKI KEBAB ! :D Nidje veze, nego, jebesh ovaj kebab kad je tanak 3 cm i ispechen NA VATRI a ne na zharu .. :)
Možda je najduži, ali meni nekako djeluje i najuži..
Ko ?? :)
Kebab brate.. Ponekad nisam dvosmislena :)
Eh, ovako se privlaci arapski kapital i investicije bogatih sejhova. Napravis mu veeeeeeeeeeliku dzamiju kao ona u Rijeci. Ili jos veeeeeeeeeeci Kebab. I da vidis kako ce fabrike da cvjetaju.
Ovi koji daju minuse. Kebab je arapska rijec i arapski specijalitet. Rusi znaju sta rade i znaju sta hoce. Znamo li mi?!
Euhhh, Kazan je u Tatarstanu, to je regija sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom kebab je dijelom njihove tradicionalne kuhinje, kao i u skoro svim centralnoazijskim zemljama do Kine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
potrudili se ljudi..
...rusi...stari bošnjaci :)
...ne znam ja :)))...svi nešto teoretišu o postanku nacija..pa, rek'o da se i ja uključim...za kakvog nobela, il' bar akademije nauka :)))))
...meščini, ni tebi nije mrsko s roštilja :)))))...znam, znam...kad zamiruhi :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba i ove naše političare popisati u tu Ginisovu knjigu rekorda .