Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne preferiram ga jedem kuci dobro kuhanu hranu fala mama sto ovak odobro kuhas .
stvarno je najbolji sto jest jest. Mada preferiram i iz Baltazara :D
ne jedem kod gurbeta vec odavno
Dugo sam jela njihovu hranu dok nisam slucajno sjela u objekat na mjesto sa kojeg sam vidjela situaciju iza sanka! Tu prljavstinu ne mozete ni zamisliti!!! Crnim masnim krpama brisu ruke, kupe smece - poslije ne operu ruke a nastave rad sa hranom!!! KAD BIH ZIVJELA NA RIZI I VODI DO KRAJA ZIVOTA NE BIH OKUSILA NISTA NJIHOVO!
Nekad je kebab u mutvaku zaista bio najbolji. odavno vec vise nije.
Nastavak: 60.minuta Dok se rave party u vašem organizmu smiruje, lagano počinjete da osjećate pad šećera. Možete postati iritirani ili intertni. Do sada ste, bukvalno, izmokrili svu vodu koja se nalazila u koli, vodi koja je naravno upila sve vrijedne sastojke koje je vaše tijelo moglo iskoristiti za korisne stvari poput sposobnosti da hidratizira vas organizam ili gradi snažne kosti i zube. Nakon svega ovoga, u idućih sat vremena nastupa kafeinska kriza. Ili dva sata, ako ste pušač. Ali čemu panika? Popijte još jednu limenku kole da se osjećate bolje. Saznajte više: Coca Cola - sta nam cini http://slobodni.net/t2939/#ixzz2XSMLOzh9
Bravo, kola je najgora.Pica koja daju energiju nisu mnogo bolja.
Šta nam radi Cola: 20. minuta Vaš šećer u krvi raste uzrokujući eksploziju inzulina. Jetra odgovara na ovo pretvaranjem svog sećera do kojeg može doći u mast. 40. minuta Apsorpcija kofeina je završena. Zjenice se šire, krvni pritisak raste a kao odgovor jetra ispušta više šećera u krvotok. Receptori adenozina u mozgu su sada blokirani da spriječe umor. 45. minuta: Tijelo povećava nivo proizvodnje dopamina, stimulišući centre za užitak u mozgu. Na isti način djeluje heroin. 50. minuta: Fosforna kiselina veže kalcijum, magnezijum i cink u crijevima, omogućavajući daljnje ubrzanje metabolizma. Proces je praćen visokim dozama šećera i umjetnih zaslađivača koji također povećavaju izbacivanje kalcijuma putem mokraće. 60. minuta: Diuretska svojstva kafeina sile vas da često mokrite. Na ovaj način izbacujete sav vezani kalcijum, magnezijum i cink koji su krenuli prema vašim kostima zajedno sa natrijem, elektrolitima i vodom.
Pa još 2 coca-cole? 1. Neću da podržavam čifute i njihovu coca-colu, 2. Ima li nezdravijeg "bezalkoholnog" pića od coca-cole? (http://cocacolaivana.weebly.com/scarontetnost.html).
Bolji od Baltazara!? Sumnjam! Svakom svoje...
Baltazar je vrh, probaj u S.Koloniji, ispod panere imas otvoren novi fast food, tortilje su za 10, ja se navadio tamo..
Puno bolji kebab u "PIRPA" tj papir predobar ne moze se ovaj mjerit sa onim kebabom u tortilji nikako