Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo vnago od covjeka
Cuj Ramsay kuhar?
Ovo da pitaš ugostitelja sta je najbolje, može proći samo ako ideš u lokaciju koja je blizu tebe i tu ideš često pa upoznas gazdu i znaju da ćeš se vratiti. Ako si negdje gost i turist i znaju da te nikad vise nece vidjeti, velika je mogućnost da ce ti uvaliti nesto sto se slabo prodaje, da ne bi bacili, a još je skupo. To mi se napr desilo u Splitu i Istanbulu. Biftek u Istanbulu,, aaa uzmi ovaj, najbolji..pola ga dao galebu na kraju.
U Splitu, guzva, konobari nervozni, pitam za preporuku, nesto reče, nisam ni shvatio sta je. Hajde reko. Ispostavilo se najskuplje jelo na meniju, a skroz bezveze bilo i pola isto tako bacio. S druge strane, negdje kod Jablanice ja pitao konobara sta da uzmem, a ovi sa mnom pravili se znalci...moje bilo bolesno dobro, a oni se pravili da je i njihovo haha, a vidjelo im se u ocima da su se dobro zayebali.
Supu od lece probo u turskoj predobro!
Ja ne bi nikad krmetinu narucio, a za casu dobrog tocenog piva ili casu dobrog vina uvijek ima mjesta
Ako ugostitelj nabroji više od tri specijaliteta,znači da nije ni jedan specijalitet.
Sarma sto duze stoji sve bolji specijalitet a ni grahu od dva tria dana ne fali nista. Ovo je preseravanje.
milijarde kolonija bakterija
Jedes li grah od juce? Dodji sutra... 🤣
Idi u vapijano nek ti onaj rize podrigije noktare nikad tukavice ne nose muda cese i salatu muti hahah
i ti opet ides pa znas detalje, valjda fetis neki