Učestao "trend"
22

Amerikanka izbačena iz teretane u koju je išla 6 godina jer je snimala "neukusne" fotografije

I. B.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Iako su moderna vremena donijela neke nove trendove te danas odlazak u teretanu nekim osobama podrazumijeva da više vremena provedu fotografišući se nego radeći vježbe, pojedinci su odlučili stati tome u kraj.

Naime, Amerikanka Shilrs Larson iz Michigena morala je pronaći novo mjesto za vježbanje nakon što su je odlučili izbaciti iz teretane u koju je bila učlanjena šest godina.

Larson koja je išla u lokalnu teretanu Midwestern, prepričala je neugodnu situaciju s kojom se suočila prije nekoliko mjeseci. Osoblje ju je upozorilo da više ne dolazi na ovo mjesto zbog provokativnih fotografija koje je postavljala s njihove lokacije.

"Izbačena sam iz moje teretane čiji sam član bila 6 godine jer sam snimala 'neukusne' fotografije na Instagramu", objasnila je ona.

Na jednoj od spornih fotografija iz spomenute teretane, Shirls je raspuštene kose pozirala u kompletu za vježbanje koji se sastoji iz topa i kratkog šorca koji više nalikuje na donji veš.

Izdanje zbog kojeg su Shirls izbacili iz teretane
Izdanje zbog kojeg su Shirls izbacili iz teretane

Mlada Amerikanka također je pokazala i svoja druga izdanja u kojima ide na vježbanje, a jedno od njih prikazuje znatnu razliku u stilu odjevanja.

Shirls je tu pozirala u širokoj majici kratkih rukava i širokoj sivoj trenerci.

Amerikanka u teretanu ide u različitim izdanjima
Amerikanka u teretanu ide u različitim izdanjima

"Ja sam slobodoumna, prijateljski nastrojena, osjećam se značajnom i važnom bez obzira na to što odlučim odjenuti (ili ne odjenuti)", objasnila je.

Dodala je i kako ona poštuje ljude "bez obzira na to kako se oblače, ponašaju ili se pridržavaju društvenih standarda", na šta su joj njeni pratitelji pružili podršku.

Inače, na svom Instagramu gdje ima preko 50 hiljada pratitelja, Shirls svakodnevno dijeli fotografije sa sadržajima gdje pokazuje kako vježba, uglavnom naglašavajući svoju vitku figuru.

"Trend" fotografisanja dama u teretanama danas nije ništa neobično te takve prizore možemo često vidjeti na društvenim mrežama. Ipak, rijetko se ko odluči to na ovaj način zaustaviti.

S druge strane, Shirls ova neugodnost nije natjerala da odustane od svoje strasti prema vježbanju. Kako je istakla, odlučila je "okrenuti novi list" te danas ide u drugu teretanu.