Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sve u parama. Norveska jeste najbogatija ali je isto tako na vrhu ljestvice po depresiji i slucajevima depresije u odnosu na broj stanovnistva. Norvezane je bogatstvo razmazilo, nece nista da rade, kad im neko kaze "NE" oni se psihicki razbole.
isao sam u skandinaviju i stvarno su im dobri standardi, ali ono sto mi oni kazu jeste da je gore dobro nekih 7-8 mjeseci. to su proljece, ljeto i dio jeseni. kad dodju ovi tamni zimski dani kad je stalno mrak, broj korisnika antidepresiva se poveca za 500% a broj samoubistava za 300%. vrijeme i mrak ih lome, bez obzira sto imaju sve uređeno u zivotu
Ako se gleda bruto dohodak po stanovniku onda niste gledali prave stanovnike. Imamo mi ovdje onih koji su "sretniji" od većine norvežana.
a Bosnjakistan, na kojem je mjestu??
Namah isprid PC . . . tak'a nam sudbina, valja nama zajedno ... !!!
ispred kompjutera?
Moj institut za istrazivanja svega i svacega smatra da je ovo rangiranje "najbolji, najzdraviji, najmocniji, najsrecniji, najljepsi" i naj ovo i naj ono, nesto najgluplje, najbezveznije i najbesmislenije. Naucnici mog instituta su koristili aparat za mjerenje srece i nismo dobili nikakav signal iz Norveske. Izgleda da se sreca ne moze izmjeriti :-)
Bas sam te se pozelio :-) Uzeleo, sto bi rekli u Srbiji. Odustali smo od tog aparata. Sto smo ga bazdarili, bazdarili.
Nije jos zima, Zoe. Nemoj jesen da prespavas. Imam odlicne Mutsu jabuke za tebe. Domace :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Švica bolja.
Herbiko sa medom!!!!!!!!!!!!!!!
kako, kako, kako, a đe je tu republika srpska, bastion demokracije, blagostanja i svih vidova licnih sloboda??? nije tacno ovo!
...znam da smo prvi, pa neć ni čitat.
Po nečemu jesmo :) Garant.
...znamo i po čemu. al nešmo reć...
PRIKAŽI ODGOVORE (32)