Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi sto bi batinali ili su i sami batinani pa su zaostali i zakrzljali ili su odrasli u neasocijalnim uslovima na njihovu zalost... razgovor, LJUBAV, podrska , paznja i naravno kontrola u ogranicenim kolicinama, to je ono sto je nasim potomcima potrebno... svaki poljubac ce vam vasa djeca zapamtiti i vratiti na najljepsi moguci nacin kad tad...
tipicno balkanski stav o batini me uzasno nervira.I kako mislis da ces time pokazati jednom djetetu koje ne zna bas puno,da je pogrijesilo i kako ces ga uputiti? Batinom? Samo ces ga nauciti da probleme rjesava nasiljem,da bije drugove iz razreda,kasnije zenu,djecu,a onda se izrodi cijela jedna nasilna nacija koja pocne rat i slicno. Ugledajte se na svedjane
To nije istina!
Ma daj kakvo izbacivanje iz kuce sa 18?? Tu nakaradnu USA tradiciju koja se izrodila u zadnjih nekoliko decenija, i koja je pod velikom prijetnjom da opet izumre (zbog recesije), najbolje je sahraniti. Ako mislis izbacivati djecu sa 18 godina, onda ih je najbolje ne imati. Djeca najbolje uce primjerom, te stoga i disciplinirani i pravicni roditelji, imaju djecu koja su slicna. Batinanje, odnosno sila, su oruzije koje najcesce koriste oni koji nemaju drugo (tipa mozga). Ovo gore istrazivanje ni pocemu me ne iznenadjuje. Zar ovo nije i ocekivano?
Ponekad je i batina dobrodošla, ali to ne treba da bude pravilo u kući. Zna se kad treba da se batina, a kad treba razgovor da riješi situaciju. U svakom slučaju, slažem se da je odgoj najbitniji za budućnost svakog čovjeka.
batine nemaju veze sa tim...
@Grmalj, potpisujem!!!
postoji samo jedna stvar koju treba djeci govoriti od malih nogu a to je da im je noga iz kuće sa 18 godina. Sve ostalo je uljuljkivanje i tetosenje i pravljenje invalida od djeteta. Djeca moraju shvatiti da je samostalnost najvaznija stvar u njihovom zivotu. Zato su papci uvijek bolje prolazili jer su od malih nogu zavrtali rukave i sljakali za opstanak.
Batina je iz raja izasla!