Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potrošite stotine eura na album sa fotografijama plastičnih poza, isforsiranih lokacija i slojeva fotošopa.
A uzmes li nekada stare albume da pogledas slike iz svog djetinjstva, pa kad vidis sliku sjetis se mozda tog vremena, tog trenutka? U vrijeme kad se sve digitalizira nema nista ljepse vec pokloniti sebi luksuz albuma sa slika tvog vjencanja ili slicno.
obojica, Svako ima stvari koje voli. Meni su draže spontane slike gdje je uhvaćena radost trenutka, nema veze što na toj fotografiji ne izgledam najsjajnije. Cijenim emociju i stvarne vrijednosti. Svi ti koji plaćaju poziranje i filtriranje, plaćaju estetiku koja nije nužno vezana sa emocijama ili momentom ni stvarnosti na fotografijama. Fotografije treba da bilježe momente a ne da se momenti kreiraju da bi nastala fotografija. Živimo za klik, like and share.