Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duse drage, pogledaj ti tog slatkog osmjeha.. neprocjenjiv....
@elementaaaL Ne, nego toliko kosta vrijeme 40 doktora i vjerovatno jos toliko sestara
@elementaaaL tesko pitanje... ali valjda sve svoje zasto ima i svoje zato... iskreno jeste preskupo... ali ovaj osmjeh se ne moze ni sa cim mjeriti. .. nek su oni dobro.. i neka je uspjelo... Da budu zivi zdravi i veseli.. :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U nas vade zube bez inekcije
Preslatko :):)
Sretno dječice..💜❤💛💚💙
Maljigani slatki...da vas sreca prati. Vidi ti tog osmjeha heh.
Wow... dobro uradjen posao.. Svaka cast hirurzima..
sve najbolje djeci ali i svaka cast doktorima, mogu samo zamislit kakav je pritisak dok ovo rade
Happy end....Ona slika gdje su zajedno,ne mozes vidjet gdje se jedan zavrsava a drugi pocinje....Spooky,da Bog kaze.....
Ljudi moji nećete se sa ovim složiti ali nešto ću da napišem.Prije 300,400 godina nije bilo ovoliko bolesti,nije bilo sijmskih blizanaca kojih sada na stotine ako ne i više ima. Nije bilo moguće da u Europi hodaš 23.11. u majici kratkih rukava i opet ti je vruće. Homoseksualizam je smatran kao bolest, muškarci su bili muškarci, žene su bile žene a danas su te uloge zamijenjene.
Ova planeta je otišla u neku stvar. (Nemam ništa ni protiv homoseksualaca ni protiv ikoga već primjer većine navodim)
Prije 300-400 godina nije bilo bolestina i deformacija? Buhahahah!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
stvarno uspjeh. da li se zna ko je platio troškove?