Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haloooo u Bosni smo! Kakva ba ostvarivanja snova, kojih snova?
Naravno da svaki roditelj zeli svojoj djeci najbolje tako da ako sam ja hirurg, normalno je da bih volio i da mi je dijete hirurg jer ce odmah imati i moje iskustvo, i savjete i ukazivanje na greske koje sam i sam pravio. Normalno da ovo ne vodi uspjehu u zivotu i da je najbolje da se dijete usmjeri u ono sto mu je najzanimljivije... al roditelje koji pokusavaju uputiti svoju djecu ne treba kritikovati i traziti im mane One koji ne vode brigu o djetetu njih treba kritikovati !!!
...ma, bolan, "svako ima svoju nafaku"...
Ma ne razumije on to moj Commi,vidiš da je dečko "ispod saća"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što onda ne placaju sinovima kurve jer ih vecina nije mogla guziti koliko su mozda voljeli da su mogli ??? Myth busted !
Ljepotice, znas li ti znacenje rijeci "sala" ??? Drugo, i dalje sam misljenja da istrazivanje nije relevantno, jer roditelji zele najbolje svom djetetu, violina, klavir, balet, jezici, skola, sport su to najbolje za to dijete... To sto roditelji ne zele da mu dijete odrasta na ulici, da bude propalitet u skoli, bjezi sa casova, drogira se, pije, itd. nije nikakav znak da svoje hirove ispunjavaju... Po meni, promasena tema... ;)
ja svog sina cim napuni 15 godina vodim profesionalki...al onoj vrhunskoj za milju maraka...pa nece mu nikad u zivotu naum pasti nikakvi pederluki, droga i ostala sranja... samo ce htjeti jos takvi da guzi :-D
Vaša djeca nisu vaša djeca. Ona su sinovi i kćeri čežnje života za samim sobom. Ona dolaze kroz vas, ali ne od vas, I premda su s vama, ne pripadaju vama.(Halil Džubran)