Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Video zapis je postao privatan i ne može se pogledati
vas dvoje iznajmite sobu... :P
"Video je do sada pogledalo milione ljudi" :-))))
Mamin sin. Od njegovog prvog, do maminog zadnjeg daha...
Ja viđoh da je dečkić.
smorili ste svi sa ovim clankom po internetu... jadna majko mala bebica se drzi mame...aman zaman ko da je to nesto zacudjujuce... danas uz svu tehnologiju, tehniku, knjige i bukve svih kalibara mi se sve jos vise iscudjujemo osnovnim apostolatima
imam srce al mi se povraca na ove cmizdrave internet članke koji sluze samo za skupljanje lajkova
kakvo je ovo novorodence od dva metra
Awww...cute :)
boze mili nista sladje i ljepse nema od bebuske niti potpunije od ljubavi koju medjusobno osjecate... :))))
jedino ako si ta skorpijica ti :)))) na sam pomen toga ona manja samo ponavlja da sam ja samo njena i onom rucicom zamahuje po zraku da ubije tu imaginarnu bebu ... a-a bebo! :D ali dunjci, sve mi se cini u zadnje vrijeme da ce me mm nagovoriti ;)
neka bona dunja, rasplaka me jbt!!! ali stvaaaaaaarnoo! uh... ne znam, ja sa bratom imam fantastican odnos, doslovno se obozavamo, s jednom sestrom imam super odnos, a s drugom...hm. nikada nisam bila vezana za njih dvije, jer su puno starije od mene...+ ova druga i ja... dva smo svijeta razlicitaaaaaaaaa nekad me strah da se to skorpijici ne desi... ali jbg, ne mere covjek u strahu zivjeti, pa je li... :)) ozbiljnije cu razmisliti o tome ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)