Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila, vidjela, ne bih nikom preporučila da prisustvuju, jednostavno su preslabi za to
Kako bi tek pao da je tetkica dobio poziv za vojsku
Stvarno ne znam sta ce koji djavo i da gleda. Nisam radjala, al ako ikad budem, stvarno nema potrebe da mi bulji u pUnaNi. Zapali vani, javim ti kad sve bude gotovo.
Da mi muski trebamo roditi, izumrla bi nasa vrsta.
Kako ko, ja sam sa zenom bio za oba poroda. Doslovno do zadnjih 5 min bili ja i babica sami sa njom. Jos mi dali da prerezem pupcanu vrpcu. Stvarno divan osjecaj prisustvovati rodjenju vlastite djece, i biti tu za suprugu.
Slazem se, samo sto je ona radjala a ne ti. Mi smo vece kukavice od zena, samo sto smo snazniji i nista vise.
Gluposti i pomodarstvo! Muškarci nisu prirodno predodređeni da rađaju. Ali zato jesu za druge stvari. E sad, što su Muškarci postali instagram tetkice, a žene misle da sve mogu, to je druga stvar
a gdje je video kad su malca pravili? mislim kad već sve snimaju I kače
jel za facebook ili za instagram mozda tiktok ne pise za koju je mrezu pao
gledas voljenu osobu u velikim patnjama, primanju injekcija u neprirodna mjesta, malu glavu ljudskog bica dok izlazi iz nje kroz mjesto koje povezujes sa vodjenjem ljubavi... pravo iskustvo za proci i gledat se na isti nacin poslije, kao da nema vise zajednickog zivota. ok budi tu, drzi je za ruku i pruzi podrsku, ugledaj bebu po prvi put - ali ovo ostalo.. bolest
bitnije snimiti za tik tok od samog porođaja