Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa dan vec sve znaju sta je dobro, s.i.s.u. ne pustaju iz stau..
Jos jedan u nizu poraza religije. :)
A tvoje pitanje je strašno,bar se nekom \"logikom\" dovodi sa ovim člankom...e pa vidiš,ako ću pratiti neku logiku..Onda bi to bilo da su dobri ljudi koji imaju vjeru i koji misle da postoji nešto više/jače od njih,a loši su koji nemaju vjeru u isto..prosto ko\' pasulj ! Ti bar očigledno nemaš porijeklo,jer si postavio jako glupo pitanje,čak si sada doveo u pitanje svoj IQ
Religija nam treba da od normalne djece pravi idiote zatucane još od obdaništa zvanog Nesložna braća, da zavađa narode i da izaziva ratove, da nas se ne bi previše nakotilo. Izreka \"Religija je opijum za mase\" - govori sve.
I zbog čega onda nama treba religija?
znaci... nije nam religija potrebna da nam kaze sta je dobro a sta ne... ateizam 100001 : 0 religija :p
\'\'Shodno prekršaju protiv bljuvanja, KZ za bebe, osuđujete se na kaznu u sjedalici od 5 dana\'\'
Odmah uvesti KZ (krivični zakon) za bebe
Ja ipak mislim da ne pripadam tom spisku. :)
Izvini Mare, tebe sam zaboravio.
I ti si izgleda zapeo.
Znaci ove razne tambure, herceg bosne i obilići sa portala su zapeli u 14. mjesecu zivota.