Istraživači tvrde
47
Bebe mogu čitati vaše misli
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"istrazivaci tvrde" ... kakvi istrazivaci? Jel' ono ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena iz Alan Forda?
Možda i mogu, ali barem ne čitaju klix. XD
A vi ste eto kompetentni da kazete kako ne mogu...
Da, samo sto to danasnji roditelji ne znaju. Dijete ucis do 7. godine, a sve ostalo je usavrsavanje.. A danas tek kad se pocnu drogirati onda roditelji shvate "ah kako smo glupi bili, sto nismo vise vremena provodili sa nasim djetetom".. Zato i imamo ovakve izrode.
ja il sam genije il sam sve vase informancije znao da ih nisam ni procitao!!! Novi Anstajn je iz bosne!
bebe mogu jesti čelik, samo im niko ne da, naučno dokazano..
Ovdje je vjerovatno jadni i čemerni prevodilac polupao lončiće, kao i obično. Čitanje misli je sposobnost u domenu parapsihologije i nije naučno dokazana, a posmatranje svijeta iz perspektive druge osobe je nešto sasvim drugo. Iz "teksta" se može zaključiti da sva djeca razviju sposobnost čitanja misli između 4. i 7. godine. Na kojoj planeti?
Jesam li bio beba? Jesam. Jesam li citao misli nekome? E eto nisam imao drugog posla.. joj ovih danasnjih "istrazivaca" na baterije :S
...moj dečko isto...