Istospolno vjenčanje na Anfieldu
43
Amerikanke se vjenčale na stadionu Liverpoola
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto sve ove lezbejke traze partnericu koja izgleda kao musko, kao sto je na ovoj slici slucaj (klon Marije Serifovic)? Sta one zapravo zele, muskarca s p.i.c.o.m? Ne sjecam se da sam vidio par lezbejki da su obje lijepe, duge kose i slicno. Isti slucaj s pederima, traze sto zenskastijeg muskarca.
kako su se dogovorile koja ce obuci vjencanicu?! :)
pod hitno mijenjati upravu kluba, možda nas krene....
što sam navio za liverpol navio sam. đeš to dopustiti
Treba tamo uletit s dobrom ki.tom predomislile bi se one
@ ha ha .. bas kao sto i mi znamo da su braca Neville zasluzna za expanziju i povecan natalitet u tvojoj porodici. Ovo ne ukljucuje tebe jer si ti posljedica pijane noci i orgijanja G-dina Luke Chadwick-a. Evo ti link pa provjeri ako ne vjerujes: http://strettynews.com/2011/04/top-5-ugly-manchester-united-footballers/
znao sam da je to gayevski klub hahaha
YNWA odjednom poprima sasvim drugo znacenje :P
nije to džaba Looserfool :)
FUJ FUJ FUJ NEZNALICE JEDNE, BOLESNICE LIJECITE SE
fuj,fuj
Pederluk
Ja Gerarda sto se ugojio