Kada ti se sva njegova muzika zgadi za sva vremena ona njegova i ona strucno ukradena kada ga upoznas i kada ga gledas skoro svaki dan...nikad nemojte vise pitati sto ga Sarajlije ne gotive...jer ga znamo nazalost...eto zasto ga ne gotivimo...velika nula od covjeka sto bi se u raji reklo papak samo takav.
@istina_samo istina Svoju dugogodišnju transformaciju od lokalnog klošara, firgoša/metalostrugara pa do "efendije", može prodavati samo papcima došljama....a da ne spominjemo ratno i poratno "lizanje" s kriminalnim miljeom i političkim vrhom...kao čovjek je jednostavno dno dna! O njegovoj smetljarskoj, "nazovi muzici" neću da trošim riječi...
@2001 Bas tako...od totalno nebitnog muzickog lika pa sve do prekratnice svoje karijere to jeste pocetka rata gdje je izigravao patriotu a prvi se noge uhvatio i iz daleke Svice nam pjevao kako je nama tesko...pacenik kojem je samo bitno da ga carsija prihvati jer je to sve sto je zelio u zivotu...nema tih para kojima to moze da postigne...pricala bi ovde o anagdotama sa velikim muzicarem al neka vi ostali zive u zabludi i lijepom neznanju..ne bi da ljudima kvarim dan .
Prikaži sve komentare (62)