Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ANUS hahahahha
dno dna kad ti Dino Merlin vazi o autorskim pravima
top komentar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
amus dodjelio anusu nagradu
"Nagradu "Kemal Monteno" za autorsko stvaralaštvo u području zabavne/popularne muzike, dobio je Edin Dervišhalidović" HA HA HA koji sam ja meni kralj, pa sam svom "malom" egu dodijelio nagradu. Nadam se samo da cu kad se jednom probudim iz ovog kosmara biti na nekom ljepsem sretnijem mjestu.
Kad će iko javno reći da je car go? Dino Merlin...plagijator, lopov, karakterna nula, dodjeljuje samom sebi nagradu? Murisu Varajiću svaka čast, gitarista svjetske klase!
Kada ti se sva njegova muzika zgadi za sva vremena ona njegova i ona strucno ukradena kada ga upoznas i kada ga gledas skoro svaki dan...nikad nemojte vise pitati sto ga Sarajlije ne gotive...jer ga znamo nazalost...eto zasto ga ne gotivimo...velika nula od covjeka sto bi se u raji reklo papak samo takav.
@2001 Bas tako...od totalno nebitnog muzickog lika pa sve do prekratnice svoje karijere to jeste pocetka rata gdje je izigravao patriotu a prvi se noge uhvatio i iz daleke Svice nam pjevao kako je nama tesko...pacenik kojem je samo bitno da ga carsija prihvati jer je to sve sto je zelio u zivotu...nema tih para kojima to moze da postigne...pricala bi ovde o anagdotama sa velikim muzicarem al neka vi ostali zive u zabludi i lijepom neznanju..ne bi da ljudima kvarim dan .
@2001 A sta ces tako ti je to kad objest udari u glavu...pa dodje lola natjera sve stanovnike jedne zgrade da rade fasadu( gdje nikada i nije bilo fasade) jer njemu mora pred ulazom da je lijepo...al ne da on to plati ono gospodski aaa ne on da dinar da za nesta.. nego da svi to plate i onda mi neko prica on humanista na danasnje vrijeme traziti od naroda 3000 KM( po stanu) da rade fasadu iz objesti eto onako....ma da ne nastavljam pokvari mi dan odma...
Jos kad lafo po policiji posalju ugovor da im se mora placati za slusanje pjesama xd plač
Jos kad lafo po policiji posalju ugovor da im se mora placati za slusanje pjesama xd plač
sta je Nefa dobio
njegova svaka druga pjesma pagijat
Volim njegove stare pjesme i to je sve, kao covjek je 0 i kako vidim vecina sarajlija dijeli isto misljenje. A za ovaj Amus, pa to je pljacka, dobio rjesenje i samo covjek slao tuzbe, paprene cijene da placaju pa ljudima to bilo puno, pa racune blokirao putem suda itd, a kad dodes da se dogovoris s njima ma nije problem nikakav za manje pare to mi onako pisemo. Saraduje sa sudom, inspekcijom i policijom jos malo. Ma fuj!
Najlakse je prodat dusu vragu Dino moj,najlakse
shupak udruzenje hahaha
ko umjetnik svaka cast, pogotovo za prijasnje pjesme al kad te vidim gadis mi se
u monologu ilije cvorovica u filmu balkanski spijun kaze nije se rat ni zavrsio a vi ste se vratili iz inostranstva sa posteno zaradjenim kapitalom da opet tlacite narod
Dobitnici i imena nagrada oslikavaju ono što je BiH nekad bila. Bez obzira na sastav rukovodstva udruženja, lijepo je pročitati ova imena.
Stvarno jeste, slazem se. Bio sam se vec prepao kad sam vidio ko sjedio sve u prvim redovima
Bravo,ostalo je samo da je "bila",sve drugo je katastrofa uglavnom
Pa dobro, pokupili su harač od ugostitelja pa mogu....