---- predočeno 690 materijalnih dokaza, tužilaštvo u šoku Dalida bona jesil ti čula za ALijinu državnu mafiju ?? Eto, čula si nedavno za jednog člana te bande IZ SVOG TUŽILAŠTVA ( doduše nisu svi kolektivno učlanjeni) ali nisu u toj bandi samo IZ TUŽILAŠTVA. Ima i sudija koliko hoćeš, a SVAKI policajac mora prisegnuti bandi prilikom prijema. Pa se ti KOFRČI :))))
Pa ne može nijedno pravosuđe izaći na kraj sa kriminalom a sa tolikim obimom i kvalitetom kriminala u vlastitim redovima. Prosječnog penzionera interesuje samo peMzija, i šućur Alahu a za ostalo ga ZAboli ono što mu se ne diže još od prije rata. :))
@frka Ovdje je samo kriminalac ko nije organizovani kriminalac. Eno Radeljaša sjedi u prtivoru. NEGO ŠTA MISLITE DA NIJE ALIJA ZAPRIJETIO BAKIRU da će propjevati ko KEMO ĆAUŠEVIĆ , i da mu je ovo najsretniji dan u životu ???. I odmah ko Kemo NA SLOBODU, OPTUŽNICE A NI SUĐENJA NI NA VIDIKU. Samo Kemo pred kamerama nabijao rogove službenicima UIO od čijeg poštenja i rada zavisi rad države !
Prikaži sve komentare (70)