Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dotakli smo dno. Nemam riječi.
mene vise nista ne cudi od ove bagre http://www.klix.ba/vijesti/bih/rodbinske-veze-sbb-ovih-direktora-i-nosilaca-pravosudnih-institucija-u-bih/161209034
@Shahbaz Na ulice, rušiti, paliti, blokirati...jer će njihova djeca ubijati našu, krasti bez posljedica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da ironija bude veca naziv akcije je "Pravda"...
A treba se zvati "SPORTSKI RIBOLOV"... Uhvati - Slikaj -Pusti ......
Tuzilastvo je jedna kriminalna zlocinacka organizacija... Zasto niko ne pise koliko je naseg novca dato ljudima koji su lezali ovako po mjesec-tri-sest na ime obestecenja i kontra tuzbi, a sve zbog nesposobnosti tuzilaca... Kako je moguce da traze pritvor a nemaju nikakvih dokaza, na 20 stranica obrazlozenja 44 puta spominju rijeci (mozda, pretpostavlja se, da se zakljuciti), pored toga iz proceduralnog prava imaju niz propusta, a da ne spominjem da se placenicki mediji prvi obavjestavaju
Pitanje za SDA i Čampare sve redom, a sa Zvizdićem na čelu!
Šta još može koga šokirati ovdje kod nas jedino da te još neko elektrošokerom šokira
Ih ima tu više opcija !!! Nesposobno Tužilaštvo - Korumpirano Sudsvo !!! Korumirano Tužilaštvo - Nesposobno Sudstvo !!! Nesposopbno Tužilaštvo - Nesposobno Sudstvo !!! Korumpirano Tužilaštvo - Korumpirano Sudstvo !!! Peto nema !!!
E pa mi nismo šokirani, ni najmanje!
ZAHtjev za izmjenu sudije, sudsko vijeće mora da pregleda svih 690 dokaza. Ali DOTLE će Delimustafić na slobodi uništiti svaku mogućnsot dokazivanja uz pomoć kolega iz policije i tužilaštva. INAČE PRIJETIO JE BAKIRU KO KEMO ČAUŠEVIĆ. A KEmo je očigledno uspješno, čak i kao sitni pijun USPJEŠNO PRIJETIO: ZAmislite kakvim tek artljrisjkim kalibrima prijeti Alijin MINISITAR POLICIJE !! Ahahahahhahahahahha
I JAVNOST JE ŠOKIRANA!
Ja nisam sokirana, predpostavljala sam da je cijela ova predstava zamazivanje ociju ovom narodu. U ovoj drzavi "Pravda" je samo rijec i nista vise.
Čuj šokirani, ne možete ljude zatvarati bez dokaza, tužioca treba zatvoriti njesec pa da vidi kako je...
@Hana28, jesili okalemila vocnjak?
KK Bosna klub pred gašenjem, ko je kriv za to ?
---- predočeno 690 materijalnih dokaza, tužilaštvo u šoku Dalida bona jesil ti čula za ALijinu državnu mafiju ?? Eto, čula si nedavno za jednog člana te bande IZ SVOG TUŽILAŠTVA ( doduše nisu svi kolektivno učlanjeni) ali nisu u toj bandi samo IZ TUŽILAŠTVA. Ima i sudija koliko hoćeš, a SVAKI policajac mora prisegnuti bandi prilikom prijema. Pa se ti KOFRČI :))))
Pa ne može nijedno pravosuđe izaći na kraj sa kriminalom a sa tolikim obimom i kvalitetom kriminala u vlastitim redovima. Prosječnog penzionera interesuje samo peMzija, i šućur Alahu a za ostalo ga ZAboli ono što mu se ne diže još od prije rata. :))
@frka Ovdje je samo kriminalac ko nije organizovani kriminalac. Eno Radeljaša sjedi u prtivoru. NEGO ŠTA MISLITE DA NIJE ALIJA ZAPRIJETIO BAKIRU da će propjevati ko KEMO ĆAUŠEVIĆ , i da mu je ovo najsretniji dan u životu ???. I odmah ko Kemo NA SLOBODU, OPTUŽNICE A NI SUĐENJA NI NA VIDIKU. Samo Kemo pred kamerama nabijao rogove službenicima UIO od čijeg poštenja i rada zavisi rad države !
treba na kladionicu stavit..garantuj3m da bi na pustanje bila 1.05..toliko o iznenadjenju
Sudovi u BiH kao sportski ribolov......uhvate,slikaju i puste......
HALAL država za kriminalce, je li to poziv stranim investicijama BAGRO!