Yadogane, dodji ti u BiH, svaki Bosnjo ce za tebe prodati kucu i zamijenit svaki Euro za Tursku Liru. Cim Bosnjo cuje tvoje ime, on dobije klimax. ne interesuje Bosnju da si ti brutalni diktator, da prodajes oruzje ISIS-u i svercas naftu, da ti je sin uhapsen u sred Italije - Bosnji si ti simbol slobode. ah joj ima budala ovdje koji stvarno ovako razmisljaju - boze moj kakav smo mi glup narod.
@Roger analizom tvog komentara da se naslutiti da mrziš SDA i sve bošnjačko, samim tim vjerovatno si simptizer i vjerni glasač SDP-a/DF-a ili SBB-a, a pošto je već tako mala opska, uhapšeni su i Radončić i Hadžić a neće daleko ni 'reketaši' Komšić i Lagumdžija, i da.. baš smo glup narod.
@Recep Ivedik - ne kopcam. Ja zivim u Engleskoj i glasam u Engleskoj. Za mene postoji samo Jugoslavija - mrzim i ustase i cetnike a bogami i Turkofile. Turcin bi prodao djete i zenu i dupe za 1KG Vegete u moje vijeme - vidim sta ste vas 3 uspjeli da uradite sa BIH - a bogami i sa Hrvatskom i Srbijom. Josip Broz vam se jos smije iz groba i dan danas. Sretno
Prikaži sve komentare (142)