Gospodjo Mama, dobro vam sin nije prije fasovao, kakav je bio.Svi su oni u vasim ocima nevinasca,ali njihova djela/zlodjela svakako vise govore od vas ;) Da mu Tomo nije dohakao, dohakao bi mu neko drugi.Jos se vas sin kurcio i trazio belaj, e pa dobio ga je za sva vremena. A Vi nemojte kukati po medijima kako je vas sin nevinasce bio.
Ma ne radi se o tome ko je kakav, nego radi se o ubistvu, recimo za tesko ubistvo, tj sa najgorim otezavajucim okolnostima, na kakav nacin je izvrseno i zbog cega dobijes 40 godina, a on za ubistvo dobije 7,5 i sa vladanjem i malo tamo vamo eto ga za 4,5 godine napolje. Ispade gore zasaditi bastu marihuane od ubistva. Znaci tesko ubistvo 40 god, ovo treba biti makar 15-17 god. A ko je kakav bio nije na Spahi da odluci. Znaci ja znam nekog krimosa i trebam ga roknut jer je on taj sto je.
Taj Tomo je UBICA, poslije izvršenog krivičnog djela pobjegao sa lica mjesta i bio u bjekstvu i na potjernici MUP i Tužilaštva KS.Ovo je gospodine ubojstvo sa predumišljajem na javnom mjestu ljudskog biča koje nije ničim prijetilo životu tog finog Tome-Tomice, koji je UBICA htjeli Vi to priznati ili ne i zaslužuje kaznu zatvora od najmanje 20 godina za ovakvo krivično djelo, sve drugo nije dobro za budučnost naše djece.
Prikaži sve komentare (37)