Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teze mi je ovo citati kako je probusen pravosudni sistem u BiH i kako svaka susa izlazi na slobodu nego vijesti kada su padale agresorske granate i ubijalo civile, sta bi sa onim sto je Havu zgazio?
Gospodjo Mama, dobro vam sin nije prije fasovao, kakav je bio.Svi su oni u vasim ocima nevinasca,ali njihova djela/zlodjela svakako vise govore od vas ;) Da mu Tomo nije dohakao, dohakao bi mu neko drugi.Jos se vas sin kurcio i trazio belaj, e pa dobio ga je za sva vremena. A Vi nemojte kukati po medijima kako je vas sin nevinasce bio.
Ma ne radi se o tome ko je kakav, nego radi se o ubistvu, recimo za tesko ubistvo, tj sa najgorim otezavajucim okolnostima, na kakav nacin je izvrseno i zbog cega dobijes 40 godina, a on za ubistvo dobije 7,5 i sa vladanjem i malo tamo vamo eto ga za 4,5 godine napolje. Ispade gore zasaditi bastu marihuane od ubistva. Znaci tesko ubistvo 40 god, ovo treba biti makar 15-17 god. A ko je kakav bio nije na Spahi da odluci. Znaci ja znam nekog krimosa i trebam ga roknut jer je on taj sto je.
Taj Tomo je UBICA, poslije izvršenog krivičnog djela pobjegao sa lica mjesta i bio u bjekstvu i na potjernici MUP i Tužilaštva KS.Ovo je gospodine ubojstvo sa predumišljajem na javnom mjestu ljudskog biča koje nije ničim prijetilo životu tog finog Tome-Tomice, koji je UBICA htjeli Vi to priznati ili ne i zaslužuje kaznu zatvora od najmanje 20 godina za ovakvo krivično djelo, sve drugo nije dobro za budučnost naše djece.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sramotan i sumnjiv sporazum, kojim se javnosti i građanima šalje jasna poruka da se isplati biti ubica i sileđija, te da je Sarajevo nesiguran grad.
Ma komplet ovaj genetski kod zatvoriti na jedno 20 godina. Imaju vise teste u familiji nego u citavom Sarajevu.
To su sve miševi sa rukama od tegova, anabolika i steroida, jaja mala, kao i mozgovi koji im služe samo za otimanje i prevare, babo/tata Izedin. Izo u ratu bio miš i profiter, Alija Jašarević ga bio ko vola u kupusu, vjeruj mi ti Spahovići su ljudi bez ikakve časti i ugleda, svima dužni, sve na neku foru i dreku, a kad dođe jabada svi u rupe sa mišićima i trenerkama.
@gringo hahahahhahahahahah dobar
Tacno nasi zakoni daju stimulans kriminalcima da cine krivicna djela sa ovako blagom i mizernom kaznenom politikom.
i za 3 godine tzv. dobrog vladanja eto ga ponovo na cesti.i opet se bavi sa njim, pitanje je samo hoce li se necij zivot sacuvat ako je on iza resetaka. sad ga na 20.godina i da se bar promjeni iza resetaka
17 god za ubistvo ce biti taman
klikse dvije budale manje koje nas ne zanimaju. cao