Kod nas ljudi ne shvataju da ne treba istrijebiti odredjeni narod, nego se treba napasti ideologija tog naroda. Cak i da, kliksobci puni mrznje, uspijete s klanjima koja prizeljkujete, ideologija ce ostati i pojavit ce se novi majmun koji ce sve isto raditi kao i ovi majmuni koje ste poklali. Za nas balkance takvo razmisljanje je strano a getoisticko razmislhanje pozeljno. Kao sto se u getima godinama medjusobno ubijaju ni za sta, tako se i mi na Balkanu koljemo stotinama godina, ni za sta.
Takva imebcilna prica i stav doveli su do toga da danas Bosnajci zive zbijeni na oko 25% Bosne, a 1918. su imali preko 90% Bosne u svom vlasnistvu. A Serblje od oko 6-7% danas vladaju sa pola Bosne. Sve dok se medju Bosnjcima ne razvije opca svijest da Serblje treba eliminirati sa prostora Bosne (otjerati, pobiti....nije bitn), Bosnjaci i ne zasluzuju sa se Bosnjacima zovu niti se nazivati narodom. Serblje i dan danas slijedi isti bolesni plan i sl;ijedice da dok ih god bude bilo u Bosni. Samo
teski imebcili ovo ne znaju. A jebene kukakvice koje ovo znaju, a ne smiju to reci, pokusavaju ovakvim idiotarijama prikriti svoj kukavicluk. Kako bi to ti napao ideologiji Serbalja? Pozvao ih da budu fini, kulturni i civilizirai ljudi, zar ne? Budaletino jedna!
Prikaži sve komentare (221)