Puko savez RAdončić Izetbgović, legendarni novinar Asim MEtiljević sa arapske Ilidže gorkim suzama oplakuje bošnjačko jedinstvo. :( RAZLOG: NEće Fahro ka POLICIJA UPADNE ZA NAJDALJE DVIJE GODINE FADILU, da upada i njemu u AVAZ. Sad ima crno na bijelo. A ovo oko zapošljavanja, pa to su samo dječije igre, svi će biti vani dok okom trepeneš ko KEmal Čaušević. KAko ba ? Pa NISU KRALI ZA SEBE, što reče rahmetli Alija za premijera Bičakčića. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/36592/fabrika_duhana_
@hamo2zijancer Izvinite me što ne razišljam konvecionalno ko ostatak naroda, neko više nako ... NUKLEARNO, na veliko jer milijarderi na vlasti kad uzimaju abdest PET PUTA DNEVNO valjda će ga uzeti i pred izbore, TO NAROČITO. A sastoji se u igrokazu da žrtvuju svoje sitne ribice kao ove ,DA NE BI STRADALI VELIKI POSLOVI I PLANOVI U TOKU. BiH je zemlja od ratnih kokošara izrasla u zemlju globalnog pranja novca, velikog kriminala , dilanja droge i niko normalan neće dozvoliti da se to sruši !!
@kuga NA održavanju takvog profila zemlje kao u Kolumbiji predano rade osim političara i vjerskih službenika , administarcija ali naročito policija, tužilaštvo i sudovi ! ZAšto ? ZATO JER IM SE ISPLATI KONJU !
Prikaži sve komentare (103)