Ovom prilikom Bakir je zamolio engleskog ambasadora da medjunarodna zajednica pod hitno reaguje na proslavu Francuske revolucije i pada Bastilje, jer se time grubo vrijedja uspomena na monarhiju, plemstvo i narocito pokojnog Luja. Odmah po zavrsetku sastanka, Super Bakir iz druge galaksije, uputio se u nepoznatom pravcu da se bavi drugim, zivotno vaznim pitanjima svojih gradjana.
sashapuskin Pod hitno stopirati kandidaturu Vuka Jeremica u UN,i poslati Sashu.Konacno da se neko sjeti ko je izmislio teror,ko je pravio naucne studije o njemu i ko ga je na kraju krajeva proveo u praksi,prvo u svojoj franuskoj,a kasnije evo sve do danas organizovao i finansirao slicne poduhvate u svojim tzv kolonijama.nabijanje na kolac,giljotina,teror,sve su to francuska gospoda izmislila.seksualno zlostavljanje prestrasenih zena od strane policije(skidanje burke)...kako divna drzava.
sasha majke kako poredis proslavu francuske revolucije koja je zavrsila nesumnjivom pobjedom jedne strane u sukobu,sa krsenjem "krhkog"mirovnog sporazuma.u prvom slucaju niko ne moze nista prekrsiti posto je jedna strana zaglavila na giljotini,a druga vlada. u drugom slucaju to primirije je jedino sto nas dijeli od ponora rata.ne znam,nisi ti bas toliko hinteligentan koliko mislis :)))
Prikaži sve komentare (116)