Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupane naoruzaj narod nece ti evropa pomoci glupaaaneee
Zašto bi radio nešto što mu ni otac nije praktikovao sve dok skoro nije bilo prekasno.
Ovako su i u ratu kmečali, a posle se hvalili sa odbranom :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nasi susjedi nastavljaju zdruzeni zlocinacki podhvat. Ono sto nisu uspjeli u ratu sad pokusavju politickim instrumentima. Kad ni tj model gusenja bih nebude vise moguc posegnuce mozda i za najgorim stvarima koje, su cinili njihovi predhodnici.MZ i sve patriotske snage treba da reaguju dok nije kasno.
Englezi su veliki prijatelji Muslimana, oni će im pomoći sigurno.
Kojeg Fergusona ? jel Alexa ? On bi mozda nesto i pokusao org odbranu pa kreniti iz kontre...
I ovaj ga Bakir sere pravo , mjesto da brani drzavu on je rasipa sa ovim budalama . Sutra nek pocne rat on ce biti prvi sto ce pobjeci .
Ebo te vise referendum koji niko nece priznat.Neka ga odrze.Zar nije veci problem to sto je kod onog Nedeljka nadjeno 9000 eura.Zar ti nije prioritet da vidimo ko mu je platio da zapali crkvu.Zar si zaboravio kakvim se trikovima djikani sluze.Sjecas li se onog cirkusa od svatova "sa sve" cetnickom zastavom po seheru koji je posluzio za izgovor za pocetak agresije.I ti kao ne mozes da povezes ta dva dogadjaja,par dana prije zdruzene "vjezbe" vosjke Genocidne i Srbije?ISPITATI KO MU JE DAO LOVU!!!
Nije vise ni Ferguson ono sto je bijo, sada treba zastiti Hrvate, pa po tom principu ne moze sprijeciti referendum jer ce i njima trebati veoma brzo. Vrijeme vezanja zastava je proslo. Promasena investicija. Ako smo ravnopravni, onda ima da se to postuje, ali.
"Muslimanski narod ne može da se odbrani ako dođe do rata" Riječi ratnog zločinca dr. Mengelea R. Muslimanski narod se suprostavio i odbranio od J N A koje više nema a sada dobro pazite šta pričate a pogotovo šta radite jer može vas skupo koštati,nego se opametite i gradite kuću u kojoj živite jer kad oluja krene biće kasno.
koji su ovo kokošari ,sve i jedan muslimanski "politicar"prava pizda,samo trazi sadake kakve ,nema veze od koga i zasto ,i jel s pravom ili bezzze
vizionar ko i babo mu.ali jarane, neću 2x istu grešku napraviti - na prvi metak razguljujem odavde
dzaba sanjate rat ne moze biti rata a da ne bude u hrvatskoj,kosovu i makedoniji
Bakir se ko bajagi ljuti a u sebi razmislja koliko ce mu glasova donijeti ovaj referendum logikom sto veca mrznja medju narodima to vise glasova za SDA. Uskoro ce stici informacija da se odgadja referendum poslije izbora, a nakon tog "radi pritiska medjunarodne zajednice Dodo je morao otkazati referendum" . Providna igra koju igraju vec 25 godina .
GDJE TI JE ERODAN FIRAUNE
....raspisuj Zuti referendum o ukidanju PC , kaze Rudonja da je glas najjace oruzje i poziva na mirno i dostojanstveno ukidanje genocidom stvorene PC:))))
Ovom prilikom Bakir je zamolio engleskog ambasadora da medjunarodna zajednica pod hitno reaguje na proslavu Francuske revolucije i pada Bastilje, jer se time grubo vrijedja uspomena na monarhiju, plemstvo i narocito pokojnog Luja. Odmah po zavrsetku sastanka, Super Bakir iz druge galaksije, uputio se u nepoznatom pravcu da se bavi drugim, zivotno vaznim pitanjima svojih gradjana.
sashapuskin Pod hitno stopirati kandidaturu Vuka Jeremica u UN,i poslati Sashu.Konacno da se neko sjeti ko je izmislio teror,ko je pravio naucne studije o njemu i ko ga je na kraju krajeva proveo u praksi,prvo u svojoj franuskoj,a kasnije evo sve do danas organizovao i finansirao slicne poduhvate u svojim tzv kolonijama.nabijanje na kolac,giljotina,teror,sve su to francuska gospoda izmislila.seksualno zlostavljanje prestrasenih zena od strane policije(skidanje burke)...kako divna drzava.
sasha majke kako poredis proslavu francuske revolucije koja je zavrsila nesumnjivom pobjedom jedne strane u sukobu,sa krsenjem "krhkog"mirovnog sporazuma.u prvom slucaju niko ne moze nista prekrsiti posto je jedna strana zaglavila na giljotini,a druga vlada. u drugom slucaju to primirije je jedino sto nas dijeli od ponora rata.ne znam,nisi ti bas toliko hinteligentan koliko mislis :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Alija II, nastavlja stopama svoga oca, hrabrog drzavnika i vizionara, Alije Velikoga.
isti baaaabo
politicki predstavnici bosnjackog naroda i bosnjacki narod kao da su se bunike najeli, nikako da izvuku pouke iz svog vlastitog stradanja,uvijek se dovedu u situaciju da im njihovu tesku situaciju rijesavaju bjelosvjetski hostapleri.
a nikad nece skontati da bi bilo bolje sa komsijama nego ovako da nas kojekakvi zapadnjacko-kapitalisticki smradovi poturaju kome i kad hoce
KKMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..........eeeeeeeeee..........