Kada prođu sveti mjeseci, ubijajte mnogobošce gdje god ih nađete, zarobljavajte ih, opsjedajte i na svakome prolazu dočekujte! Pa ako se pokaju i budu molitvu obavljali i zekat davali, ostavite ih na miru, jer Allah zaista prašta i samilostan je. Q 9:5 Kuran je knjiga pisana od zlog covjeka , za zle ljude u koju vjeruju zlikovci.
poglavlje govori o mnogoboscima koji krse ugovore i ubijaju muslimane. Ne znam kakvu poveznicu nalazis u ovom ajetu kad Kuran krscane naziva iskljucivo "sljedbenicima Knjige". Koliko znam vi niste mnogobosci?! Biblija koju kladim se nisi nikad cijelu procitao sadrzi daaleko eksplicitnije i brutalnije opise nasilja. Samo nemoj pomisliti da opravdavam ovaj zlocin, mucnina mi je u stomaku od kad sam cula. Ukratko...nije uredu da me nazivas zlikovcem
@rea Ti stvarno mislis da smo svi glupi i da ne razumijemo napisano. Gdje se u ajetu spomije ubijanje muslimana?Jednom rijecju, lazes. Ajet govori o ubijanju i prisilnom nametanju islama nemuslimanima. Dosta je vise vas i vasih lazi!!! Ako nista drugo ,djela vas odaju !!!
Prikaži sve komentare (129)