Ovo je kriminalac broj 1 u islamskoj zajednici pod njegovim patronatom cijena hadza je sa 5000 KM proje par godina otisla na rekordnih 7500 KM. U istoj organizaciji kad ides iz srbije je 500 KM jeftinije. Privatnika su uzeli da im radi organizaciju koji to debelo naplacuje. Masa hodza ide gratis o racunu drugih hadzija. Ovo je trenutacno najveca sramota islamske zajednice. Sad trebal na ovo sto onir ade uopste spominjati da neko ce morati od nekoga traziti halala. Jer nas hadzija mora da uzme kredit kako bi direkcija za hadz imala sta raditi cijelu godinu, isplacivati plate cijelu godinu, jer kad se uzme matematika nase hadzije ce ovom krimosu platiti za hadz 10.582.500 KM. E nadam se da ce moci dragom Bogu da objasni kako je utrosio tu silnu paru.
Jesul Ovo sve uposlenici direkcije pukli minus. Kako vas nije stid 10 miliona KM uzmete za hadz. Pa jeste li vi normalni
Ovo je dobar i posten covjek koji je cijeli rat se borio za BiH. Ako imas neki dokaz posalji policiji ali naravno da nemas vec te boli sto narod ide na hadzdz. Nema vecih kriminalaca od onih koji druge bez ikakve osnove nazivaju kriminalcima.
Prikaži sve komentare (53)