Dragi moji Bosnjaci, muslimani,,, evo ja zivim 20 godina vec u Kanadi, znam ovde dosta muslimana, i super su ljudi, nikoga ne diraju, imaju svoje,, postuju itd. Medjutim, muslimani moraju da se razracunaju napokon sa pobunjenicima u islamu , tekfirijama, hawaridjima, isto ko sto su se hriscani obracunali sa krstasima prije 1000 godina. Prije 1000 godina , Ricard engleski je krenuo u pohod iz engleske,, na jerusalim, a danas je musliman gradonacelnik Londona, odakle je je richard krenuo.
i sta je pjesnik htio da kaze sad ce oni ljepo kad izadju iz eu protjerat sve imigrante a vecinom su muslimani .. ili ja poenta da sad izaberu gradonacelnika NIce muslimana ???
poenta je da muslimani moraju ozbiljno iz dubine duse osudjivati ovakva nedjela i boriti se protiv istih a ne ponavljati ko papagaji kako "ovo nije islam", "islam je religija mira" itd znam ja da ovo nije islam i da 99 posto muslimana ne bi nikad ovo ovako uradilo ali onih 1 posto treba kontrolisati i likvidirati ako treba da dalje ne kontaminiraju svijet
Prikaži sve komentare (467)