Doslo plemensko predstavnistvo iz JArepublike u krznima sa dijamantnim prstenovima i limuzinama da uzme kredite za svoje plemensko stanovnistvo u slamnatim kucicama i susnjem oko guce. Tako ja dozivljavam svaku posjetu naseg predsjednistva drugoj drzavi ,narocito kad vidim kako zive,u cemu se vozaju ...kod kuce u usporedbi sa 60% + nezaposlenog stanovnistva .administraciju e treba ni spominjati.
@BW1 Izviri malo izvan Sarajeva pa pogledaj one socijalno ugrozene i kuce sto prokisnjavaju,bez vrata ,krova...porodice koje zive bez ikakvih zivotnih uslova...ima takvih i u Sarajevu koji zive u rusevinama.Uslovi im nisu bolji od onih u slamnatim kucicama.
@BW1 Pa da ,uvjek se moramo porediti sa onim koji su na na slicnim standardima kao i mi.Zasto se ne bi poredili sa naprednim i razvijenim zemljama na primjer Svicarskom ?? Tek bi onda uvidjeli gdje smo.Zao mi je sto te moram razocarati pa reci da je jedino Makedonija u rangu snama ,ako? i to je pod upitnikom , ostale nabrojane drzave su mnogo naprednije u BiH u svakom pogledu. Eh,kad bi ja cekala da me Bakir zaposli ,nacekala bi se .
Prikaži sve komentare (122)