Fenomenalna mi je ova bosnjacka mrznja ka jevrejima i svemu vezano za Izrael. Nije mi jasno sta je to i odakle ko nas zadoji s tim da moramo uzimati stranu u tudjim problemima ko da nemamo svojih. Cionisti ovo ono a ne znamo ni sta to znaci? Mrzimo nekog u necije tudje ime. Pa onda amerikanci supci itd. Treba shvatiti da Palestina ne postoji kao drzava njenom raspadu nisu kumovali samo "amerikanci" vec i arapske zemlje koje su jamile svoj dio kolaca. Pomirite se s tim, i googlajte malo ebemu
a vidis meni je fenomenalna bosnjacka mrznja prema Turcima samo zato sto su im Srbi i Hrvati nabili komplekse, dok se, s druge strane, Srbi ponose podrzavanjem Rusije, Grcke itd., kao sto se Hrvati ponose svojim katolcanstvom i papom.
@abdali kao i svi napaceni bosnjaci brkas etos i religiju, nazalost prosjecan bosnjak jedini identitet vidi kroz upraznjavanje islama. Nije ni cudo kad necemo da znamo ni za sta dok nisu ONI dosli. A da IH ne volimo nije istina naprotiv posebno u Seheru. Ja ne, jer nam nista nisu dobra donijeli za razliku od ostalih okupatora. Sta imamo zajednicko s njima? Zasto da se poistovjecujemo sa gorim od sebe? I kako to nas ONI podrzavaju?
Prikaži sve komentare (77)