Realno, meni je dotični interpretator, autor malo i fenomen, kako je uspio kao neko "te" orijentacije sa transdženderlukom očitim, da se probije, premda se to vidjelo, je l' te, ali ljudi bi reagovali - ma jok. Da je, čak i na početku u light varijanti, svirao neku drugu mjuzu, bio bi odma' i na početku najgora pederčina i narkoman, a ovako, kako je, zaista teško osporivim glasovnim sposobnostima, ruku na srce, uspio da osvoji mase, post' je haman prihvaćen, samo aljine i ono u spotu...
Hoću reć u stvari, pošto je izabrao sevdah, uspio je je l' te da se k'o umili javnosti, plus glasovni kvaliteti. Zamislite da je recimo izabrao techno, pa tukli bi ga i narod i navijači i milicija i vehabije i šiptari iz pekare. A inače je interesantna ta gay-sevdah scena. Š'o to ja sam se pit'o. Pa ja, kao pretpostavlja se da svi vole sevdah (jašta, evo ja ga ne limvo), pa zbog prihvaćenosti. Joj, ne mogu više.
@Svileni :) Eto ti ih u sevdahu i ako more ikako bez Safeta, a pra'o da t' kaem i bez Bože i slične gej sevdah scene pa ašikujte u Kući sevdaha.
Prikaži sve komentare (183)