Kao Hrvat iz BiH dosta mi je vise "kenjanja" sa tzv. hrvatskim jezikom. Nije mi normalno da se kod nas govori tocno, kaos, planet, tjedan, tisuca...list goes on. Ako mu se govori standardni hrvatski neka ide u RH, taj jezik nije nasa ni kultura ni tradicija i to treba reci. A taksu mora placati u svakom slucaju, neka se zali evropskom sudu za ljudska prava.
A je li ti normalno živjeti s Hrvatima i Srbima. BiH je višenacionalna, a ne Bošnjačka država. Tri nacije, tri jezika, tri kulture i sl. Ja smatram da u BiH ima mjesta za sviju. I Francuzi u Švicarskoj govore Francuski jezik. Zašto se ne možemo poštovati kao tir naroda u Švicarskoj? Hrvatski nije Bošnjačka kultura ni tradicija, ali to je kultura, tradicija, povijest jednog naroda u našoj državi (Hrvata). Tko tebi brani da rabiš bosanki jezik?
Zašto ti smeta korištenje Hrvatskoj jezika, jezika jednog naroda u BiH. Taksu Hrvati ne moraju plačati jer nemaju kanal na svome jeziku. Žali se ti nekom drugom sudu, ali dok ne bude kanal na Hrvatskom jeziku Hrvati ne moraju plačati tv kanal.
Prikaži sve komentare (555)