Komentari (555)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih predlozio da onda prestanes i primati platu
jao ugrozen jadan ne bio
@KrajNijeZapamtite Vi je unistavate vijekovima imopet ste donji. Bas je super sto si nezadovoljan, problem bi bio da je obrnuto.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
a na kojem je jeziku federalna ? turskom ?! daj majke ti odjeb.. vise ima hrvatskog jezika na federalnoj vec u hrvatskoj..
@SvetiJuraj Protiv kineskih interesa? Pa znaci vama nije problem televizija na hrvatskom jeziku, vec hocete HDZ televiziju na kojoj ce 24/7 stajati grb HB i gange da se pjevaju jel? :) Ne zaboravi da Federalna TV predstavlja entitetsku televiziju, to nije nacionalna, ni hrvatska, ni bosnjacka televizija. Ja ne znam sta vi ocekujete da vidite uopste na toj televiziji... a vidim ne znate ni vi sami.
@SvetiJuraj Ne zanimaju te sevdalinke? Dogadjaji iz tvoje drzave? Mene kao drzavljanina BiH itekako interesuje muzika naseg naroda, desavanja u svakom dijelu nase zemlje. Pa nisam toliko valjda zadrt da me zanima sta samo u mojoj mahali desava, Boze sacuvaj, svakakvih izvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je, bravo Karamatiću!!
Kao Hrvat iz BiH dosta mi je vise "kenjanja" sa tzv. hrvatskim jezikom. Nije mi normalno da se kod nas govori tocno, kaos, planet, tjedan, tisuca...list goes on. Ako mu se govori standardni hrvatski neka ide u RH, taj jezik nije nasa ni kultura ni tradicija i to treba reci. A taksu mora placati u svakom slucaju, neka se zali evropskom sudu za ljudska prava.
A je li ti normalno živjeti s Hrvatima i Srbima. BiH je višenacionalna, a ne Bošnjačka država. Tri nacije, tri jezika, tri kulture i sl. Ja smatram da u BiH ima mjesta za sviju. I Francuzi u Švicarskoj govore Francuski jezik. Zašto se ne možemo poštovati kao tir naroda u Švicarskoj? Hrvatski nije Bošnjačka kultura ni tradicija, ali to je kultura, tradicija, povijest jednog naroda u našoj državi (Hrvata). Tko tebi brani da rabiš bosanki jezik?
Zašto ti smeta korištenje Hrvatskoj jezika, jezika jednog naroda u BiH. Taksu Hrvati ne moraju plačati jer nemaju kanal na svome jeziku. Žali se ti nekom drugom sudu, ali dok ne bude kanal na Hrvatskom jeziku Hrvati ne moraju plačati tv kanal.
koji kreten maloumni, nadam se da ces procitati ove komentare bolesnik jedan
Jedini Hrvatski politicar sa karakterom i koji se bori za svoj narod. Sta bi vi da mi Hrvati placamo taksu za RTV koji se bori protiv nasih interesa jeste vi normalni? Karamatic je legenda u tom smislu stoga se nadam da ce se nastaviti boriti za nas a ne kao vi kukavice imate muda samo preko komentara ovdje se zaliti. A da ne spominjem ovaj "klix" koji brise sve pozitivne komentare.
http://www.avaz.ba/clanak/222425/pojasnjenje-iz-londona-o-zvizdicevoj-najavi-povlacenja-300-miliona-eura
PIZDIĆ LAŽE KREDITA EBRDA NEMA ČOVIĆU AUTOPUT PRAVE NAŠIM AKCIZAMA, poreez na kockarnice i međugorje NEĆE DA UVEDU !
ne kupovati ništa što dolazi iz hercegovine, hrvatskih kantona, ignorisati hrvatske proizvode. Ja neću plaćati rtv pretplatu ako bude hrvaskog kanala u bih. Neka onda sami financiraju.
Ne koristiš HT eronet, Elektroprivredu HZ HB, Hrvatsku poštu Mostar, Violetu, Fis Vitez (Hrvatski je) Pero Gudelj općinski vjećnik HDZ-a BiH, pola Zenice koristi Hrvatsku vodu iz Viteza, grafotisak i sl. Zašto ne bi bio zakon prema kojem postoje 3 kanala i svaki građan mora plaćati jedan, ali on sam bira koji će plačati?
E jadan smo mi narod da ne mozemo biti jadniji. Svi pricamo istim jezikom, svi se lijepo razumijemo, ali eto, ja hocu tv kanal na bosanskom, ja hocu tv kanal na hrvatskom i ja hocu tv kanal na srpskom. Eto isto se kaze. Umjesto da nam je bogatstvo u nasem jeziku mi se krvimo kako se zove taj jezik. Pa zar nije bogatstvo jezika kada imamo i val i talas, voz i vlak, gljivu i pecurku, rizu i pirinac, hljeb i kruh, cumur i ugljen, rajcicu i paradajz ama da ne nabrajam vise. Cuvajmo to bogatstvo.
A na kom jeziku je sad? Na etiopskom?
Pa papcino Krvatska i BHT i FTV su ti vec na Hrvatskom. Poslucaj sam pa ces cuti: blagdani, opcina, ozujak, zupanija ali ko ti je kriv sto ti ne znas Hrvatski
kad je sve u troje treba i to biti u troje, koliko "hrvati " plaćaju taksu i previse su na televizijama...
koji je bosnjacki kanal u hrvatskoj?
Koliko je ko u medijskom prostoru treba da pokaže objektivna analiza, a i šta je bitno koliko si u medijskom prostoru... bitno je da vodiš sva moguća ministarstva FINANSIJA 100%...
Fadile ni ja ne placam
jadni smo mi normalni koje boli ona stvar i za bosnjastvom i hrvatstvom i srpstvom, i koji znamo da cemo umrijeti zbog vas, maloumnika sa inteligencijom na nivou primata