E ljudi moji, pa zar vam jos nije jasno da je ova drzava kao neki strani nogometni klub "NK Bosna i Hercegovina" - radujete se njenim uspjesima i placete u njenim porazima, a kada malo bolje razmislite nemate bas nista od nje. Pratite transfere i smejene preplacenih igraca (politicara) i nadate se pojacanjima, al kakvo pojacanje moze dovesti neko moralnog i intelektualnog sklopa kao Bake, pa dokle cete od demokratske drzave praviti monarhiju i ici do dna samo da na vlasti bude "nas covjek".
takvom polučovjeku ne bi dali ni krompir da guli a kamo li šta drugo. potpuna politička, ljudska i moralna karikatura. predstavnik bošnjaka magare koje njače. iaaaa iaaa.
POTPUNO SE SLAŽEM SA TVOJIM KOMENTAROM. Dokle će ovo trajati zavisiće od NAS samih kao i od našeg individualno-malograđanskog ponašanja. Ono po sistemu "meni dobro" i baš me briga. Mi LAŽEMO sami sebe evo 21 godina kako smo puni morala, pošteni, intelektualno čvrsti. A šta smo mi SVI skupa. Jedno veliko NIŠTA. SVI kupuju radna mjesta, diplome, kojekave usluge od policije i ljekara itd....itd.... MI umjesto da se borimo protiv NJIH, MI postajemo kao ONI.
Prikaži sve komentare (109)