Haranga navijaca sa sjevera kojima je dolaskom ove Uprave zatvoren prilaz klubu i mjesanje u rad istog.Furaju se na grobare i delije pa zele da i oni imaju hajra od kluba. Balavurdiji sa sjevera je pametnije da se okrene školavanju jer svi su srednjoskolci i ocjene su im na granici ponavljanja razreda. Pitar Istok
@puJ-do Nisu me uhljebili, ova Uprava je dovela Tana, izmirila dugovanja, otvorila akademiju, trening kamp, nekima to smeta pa dižu pobunu na jeveru, a djeca ih prate.Ne kazem da je Uprava savrsena jer takva nigdje ne psotoji, ali uradili su ono sto nije niko prije njih i tesko da ce ih ijedna nova Uprava nadmasiti.Jel trebamo opet nekog Mustafu Ducica u klubu!?
Potpisujem svaku sto si rekao! Cim nam strumfovi, mali zeleni ili bilo ko treci pocne pricat kako nevaljamo, odmah krene hampa da se otjera jedini pozitivan segment kluba. A to nasi "hordasi" prihvate i odmah bi tjerali upravu i sta ti ja znam koga sve ne bi... Na Upravu treba izvrsiti pritisak i natjerati ih da se vise posvete sportskom segmentu kluba, koji je najvazniji. Cinjenica je da je klub finansijski i ekonomski trenutno NAJJACI u BiH! To smeta dusmanima i to jeste razlog ove hajke!
Prikaži sve komentare (73)