Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA mozete vi ljepiti sta hocete i gdje hocete ..oni ne micu s mjesta! Eno stoje na sve strane i oni istorijski "OTKAZ 01.07" za vladu ... sreca pa nismo stavili godinu bas bi se provalili?! NA ZALOST!
Haranga navijaca sa sjevera kojima je dolaskom ove Uprave zatvoren prilaz klubu i mjesanje u rad istog.Furaju se na grobare i delije pa zele da i oni imaju hajra od kluba. Balavurdiji sa sjevera je pametnije da se okrene školavanju jer svi su srednjoskolci i ocjene su im na granici ponavljanja razreda. Pitar Istok
@puJ-do Nisu me uhljebili, ova Uprava je dovela Tana, izmirila dugovanja, otvorila akademiju, trening kamp, nekima to smeta pa dižu pobunu na jeveru, a djeca ih prate.Ne kazem da je Uprava savrsena jer takva nigdje ne psotoji, ali uradili su ono sto nije niko prije njih i tesko da ce ih ijedna nova Uprava nadmasiti.Jel trebamo opet nekog Mustafu Ducica u klubu!?
Potpisujem svaku sto si rekao! Cim nam strumfovi, mali zeleni ili bilo ko treci pocne pricat kako nevaljamo, odmah krene hampa da se otjera jedini pozitivan segment kluba. A to nasi "hordasi" prihvate i odmah bi tjerali upravu i sta ti ja znam koga sve ne bi... Na Upravu treba izvrsiti pritisak i natjerati ih da se vise posvete sportskom segmentu kluba, koji je najvazniji. Cinjenica je da je klub finansijski i ekonomski trenutno NAJJACI u BiH! To smeta dusmanima i to jeste razlog ove hajke!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Možete samo sjesti i plakati sada, prodali ste klub, ne pitate se ama baš ništa! Postali ste akademija, filijala drugim klubovima kojim ćete stvarati igrače. Da tuga bude veća, postali ste filijala nekakvom smiješnom Kotrljku od kojeg ste poznatiji klub. Sada će vam samo igrati akademci kojim ćete služiti za afirmaciju a najbolji će odlaziti prvo u Kotrljak pa ako se i tamo pokaže onda preko Cardiff-a do konačnog kupca. Slavili ste dan kada vam je Tan došao, to je ustvari dan kada ste sahranjeni
Hhahahahahha raspad sistema
Ne treba nista raditi u afektu. uprava je radila i dobre poslove, ali treba javno reci ko je doveo onog mamlaza za velike pare i otjerao par izvrsnih igrača kakvi nisu igrali u našoj ligi (stepanov, ikardi itd. ) otjero ih jesić (pretpostavka) a doveo dvojicu od kojih je jedan na nivou nase lige. odgovornost je na onome ko je selekcionisao. klub je privatni i to je dobro. ne može carsija voditi tim. bijeda iz kokosinjca pokusava nametnuti nekakvo takmicenje s FKS a to je apsurdno. zbiti redove!
i za ovo su tuzlaci krivi ahahahahahaha azmir gigant
Ma niko vas ne bembeje 2 %. Vi kontate možete nešto promijeniti. Može samo utrpani a vi nemate pravo glasa. Možda da blokirate M17?
Ostani Dino i zavrsi posao! Dino ostani ne idi, molimo te sever celi uz tebe je, volimo te.
Ništa bolje ne prikazuje diletantizam ove uprave kao ona scena na utakmici protiv Lecha, kada krvavi Stepanov čeka 10 minuta novi dres pored aut linije i sve im "slaže na kamaru". Da smo mi koji Sarajevu želimo dobro bili makar malo vidoviti, iz ove scene bi već tada zaključili kako će se sve ovo loše završiti. Oni kojima je potrebno 10 minuta da igraču osiguraju rezervni dres - da se bore za titule i izlazak u Evropu. Nemoguća misija. Da nije tragično, bilo bi smiješno.
to je ono što ne možeš pitarima objasniti, ne možete VI više tjerati uprave, jer vas je amidža kupio i ima većinska prava.
Ne provaljujte se pitari bez veze, realno ste dobro prosli.
Dino je pravi. Kupio je ligu prosle godine za mir u kuci, i sada moze opet 8 godina cekati. Dino je fantazista i Azmir ga posere, a to nije lako.
Hahahahha...ojjj lakrdijeeee
nažalost, ovo je finansirano od Nikada Baljka, koji pokušava svim silama da se vrati. Dino naravno mora otići, ali ako je Valjak budućnost, e onda jbg
Sarajevo je dolaskom Tana bilo na dobrom putu da se izgradi u najbolji klub u BiH . Čovjek ima nocva sa kojim je spreman bio da napravi pravu fudbalsku bajku za BiH uslove i dao ga je na raspolaganje mendžmentu koji je trebao da ideje sprovede u djelo . Nažalost brže nego što je očekivano ,došlo je do kuršlusa .Nisam upoznat ko i kako je raskantao mašinu .Činjenica jr da je prostora za manipulaciju punu kada glava koja unosi novac nije zu . Odgovornost je vjerovatno na rukovodstvu a šteta je vec naptavljrna . Treba svim naporima naći rješenje da gazda Tan vrati svoje ambicije u klub -jer ako on digne ruke ode sve u hendek . jet više nece biti šuškica .A onda i navijaci i uprava mogu da se češu za ..
Možete lijepiti koliko god hoćete i sta god hoćete ali ovo je klub koji ima svog vlasnika i koji s njim može raditi sta hoće bez da ikog išta pita i to nikakva krezuba bordo bindica ne može promijeniti. Da rezimiramo, između vas i onih kerova lutalica koje pisaju i i ruSe tom prolazu faktički nema nikakve razlike.
Nemoj, suviše je bolna istina :)
da li se ovo misli na upravu kod mene u firmi i mog pretpostavljenog Dinu. po čemu zaključuju da je u pitanju fk sarajevo.:)