Imam osjecaj da ce on u direktnim TV obracunima sa Hilari privuci vise glasaca i vrlo moguce dobiti izbore. Ima mnogo direktniju pricu i kampanju od nje. Ona prica neke bajke izlizane, a on je brutalan, i djeluje sposobno da vodi drzavu. Amerika ima dva kandidata koji nisu nikakvo "politicko osvjezenje".
@jokashmokash Procitaj jos jednom moj komentar. Gdje ja to njega podrzavam ili, ne daj Boze navijam za njega? Covjek je bolji-brutalniji govornik, narod se lozi na to. O tome ja pisem. Isto kao sto nase ovce glasaju za isto "sveto trojstvo" vec 20 godina. A o njegovim sposobnostima se pisu knjige. No, to je vec druga tema. On je usao u kampanju sa brutalnom pricom, i pridobio je sve republikance. Sada, u duel sa Hilari uci ce malo mekse, malo se oprati i pokusati dobiti i ostale.
@jokashmokash "djeluje sposobno da vodi drzavu"- kljucna rijec ovdje je "djeluje". Dakle, "djeluje sposoban" i "jeste sposoban" su razliciti pojmovi. I, ne djeluje meni kao sposoban da vodi drzavu, vec glasacima kojih ima sve vise. U svemu se slazem sa tobom.
Prikaži sve komentare (27)