Neka ste vi ukinuli nacionalizaciju, pa umjesto da preuzimate zemljiste, vi eksproprisite i placajte sljive kao orahe, a kvadrat zemljista kao kvadrat korisne povrsine poslovnog prostora u prvoj gradskoj zoni. Da ovaj narod zna samo malo koliko ne zna...gdje bi nam bio kraj..
NAROD ZNA, samo tužilaštvo ne zna. Hiljade članova SDA je DIVLJOM gradnjom NA TRASI zgrnulo desetine miliona koje ćemo svi vraćati. A KOJI ser koriste dijelom za izgradnju vjerskih objekata pod šiframa islamski multimedijalni centar Zabrđe, Turska, Melezijska , Indonezijska, p... m.... ali i za kupovinu GLASOVA na izborima tzv bugarskim vozovima odnosno u hrvaatskoj varijanti VLAKOVIMA, da ne bi bilo nešto na jezičkom i nacionalnom osnovu. :))))
Uz jasnu zakonsku regulativu gdje je drzava ima zagarantovano pravo otkupa zbog cjelukupne koristi za drustvo uz regulativu koja definise eksproprijaciju zemljista kroz transferne cijene navedeno se moze rijesiti.. Nadam se da je proslo vrijeme kada je drzava otimala od gradjana!!!
Prikaži sve komentare (53)