Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ste vi ukinuli nacionalizaciju, pa umjesto da preuzimate zemljiste, vi eksproprisite i placajte sljive kao orahe, a kvadrat zemljista kao kvadrat korisne povrsine poslovnog prostora u prvoj gradskoj zoni. Da ovaj narod zna samo malo koliko ne zna...gdje bi nam bio kraj..
NAROD ZNA, samo tužilaštvo ne zna. Hiljade članova SDA je DIVLJOM gradnjom NA TRASI zgrnulo desetine miliona koje ćemo svi vraćati. A KOJI ser koriste dijelom za izgradnju vjerskih objekata pod šiframa islamski multimedijalni centar Zabrđe, Turska, Melezijska , Indonezijska, p... m.... ali i za kupovinu GLASOVA na izborima tzv bugarskim vozovima odnosno u hrvaatskoj varijanti VLAKOVIMA, da ne bi bilo nešto na jezičkom i nacionalnom osnovu. :))))
Uz jasnu zakonsku regulativu gdje je drzava ima zagarantovano pravo otkupa zbog cjelukupne koristi za drustvo uz regulativu koja definise eksproprijaciju zemljista kroz transferne cijene navedeno se moze rijesiti.. Nadam se da je proslo vrijeme kada je drzava otimala od gradjana!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
imal kakve mape da skontamo gdje je to
Čitam komentare i ne vidim ni jedan pozitivan. Jel moguce narode da vi stvarno uopste ne vidite nimalo odgovronosti u sebi i da vam je za sve neko drugi kriv? Ne daj Boze pomislit da se moze zivit bez svakodnevnog kukanja i zapomaganja. Imam osjecaj kad bi sutra vlada ili bilo ko drugi odlucio da podjeli po milion svima ¨onako¨, svi bi odreda zapomagali da se radi o lopovluku i da je njima na njihov poklonjeni milon ugradeno barem dvjesto.
Rok za izgradnju 8 mjeseci, znaci 2019. godine...
Koji uhljupi stavili ogrqnicenje od Wise do Butila 80, a lafo autocesta. Pa gdje to ima. Opet da narod muzu.
2030 metara...i za to vam treba 8 mjeseci???Pa svabo bi za to vrijeme napravio 60 km puta sa tri trake
a ko to ima najvise kilometara izgradjenog autoputa??Ima li koja zemlja da ima vise od svaba??Ima li koja da ima vise para ili da je veca export zemlja??Prvi u svemu.....13000 kilometara matori...na ponovim,13000 kilometara i jedina zemlja u kojoj garis auto dokle ide.....😊
Bravo i samo domacim firmama davati poslove.
Kad se počne i završiće se,neko će dočekati.A ima pasa i osim šarova.
Hitler bi do sada ručno napravio koridor 5 kroz BiH! Ko ne vjeruje goooooglaj Hitler autobahn!
taman kad sinu za 18ti kupim motor...
A ono jos uvijek nisi ni ozenjen. Sto ti je planiranje :D
Za šta ono dođe skraćenica LOT...?
Samo naprijed... da bar izgledamo kao Ozbiljan Grad
haj dobro je samo neka ide dalje