Vecina razmislja kao ja. A ja razmisljam ovako-nemam za koga glasati, necu izlaziti na glasanje, svi su isti. I onda oni koji su na dobrim mjestima glasaju za aktualnu vlast i tako pobijede. Bijeda ne izlazi na izbore i eto. Sad znam, kad izadjem i glasam za opoziciju, to nije glas opoziciji nego glas protiv aktuelne vlasti. Da tako svi razmisljaju nesto bi se i promijenilo.
@whey... i ta opozicija kad se dočepa vlasti radi isto što i njeni predhodnici,zato nema druge,ili kakav rat pa da se muški izbijemo i pobijemo usput i ove konje na vlasti,ili da selimo odavde u neku bolju zemlju gdje su političari koliko toliko rade za dobrobit svih građana a ne samo familije
@whey odkad sam punoljetan izlazim na izbore svaki put .dok sam bio mlađi i ja sam tako radio ,ali pošto sam se uvjerio da je opozicija ista govna , sad ne dam glas nikom . uglavnom poništim listić , i tako se osiguram da bar moj glas neće otići onima koje prezirem . kad se neko pojavi vrijedan pažnje drage volje ću mu dat svoj glas , a dotad vozdrica :)
Prikaži sve komentare (134)