Razdvajanje ovlast = fundament svake demokratije Radonic = Avaz Izetbegovic = Sud i tuzilastvo a da ne pocnem o mile ronhill i cova beverley hills Trebala bi doci neka TV ekipa i snimate nas ovce kako im to sve dopustimo jer to je nevidjeno.
sve si ti upravu drug, ali kako da sprijecimo? svi govore o problemu, i kako smo sami krivi sto to dopustamo, ali kako sprijeciti ? Nemoj mi samo reci "glasamo za iste" , kad su sve i jedni isti, svi su se oni manje vise izmjenjali,bio je i taj Komsic pokupio 300 000 glasova ,pa sta,nista,puko bacanje suplje,sve su to sumnjivi tipovi.Drugo,bila je i ta revolucija,pa nista,niti sta dobro moze izaci iz toga.Sve se to uvijek ispolitizira i bude isto ili jos gore.
Na ulicu i to svi kao sto rade arapi ili francuzi, boriti se za svoja prava, ali nekima su parovi ili farma vazniji. Neki ljudi jos nisu skontali da nema vise Tite niti je ovo neki rezim, mi ih dovedemo na vlast mi ih skidamo. Samo se bojim da su ovi politicari samo nalik ovog drustva onda bjezi sa balkana sto dalje
Prikaži sve komentare (377)