Komentari (377)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mutnijih razgovara ja imam na viberu sa zenom. Tegoba
a niste se razisli?
Jok jadan, nego se volimo pocastit od sabaha. Tegoba
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Upravo sam poslao Novozelandskoj vladi email, gdje ih molim da prime moju familiju i mene samog, pristajem da radim za hranu, karte ću kupiti sam, ali samo u jednom pravcu, jer se ne planiram vraćati, pa ni kad umrem, neka me samo bace u ocean, jer ne bih mogao podnijeti da budem zakopan u istoj zemlji u kojoj će kad tad ležati i naši političari! Puuuuu majku vam svima kriminalnu!
Djesi rodjak, mozes li sredit i za mene mjesto u avionu... Mijenjam dvojno drzavljanstvo: 1.BIH 2. FBIH za jedno nekog tamo Guama, ili Naurua
sva sreća pa je rokenrol , da je turbofolk tačno ne bi znao što bi sutra :)
Došlo doba da se robija proba
Šta čovjek sve pročita..sta neko dole reče..jebenije mi je dopisivanje s rođenom ženom...
IDEALNO ZA NARODU DA SE OTVORE OCI, A OVAKVI SU SVI. SVE SE SVODI NA INTERES!
"Kažem ja onom šošonu što ćuva, halo ba frajer ti se bacio s tornja, kretenu"!
NEKONTAM OCAM
e Bosno moja,divna,mila... dobro ikako opstajes
*ebem ja ovo tuzilastvo kome dokazni materijal procuri novinarima i koji svako moze procitati na internetu. Je li se u ovoj drzavi prisluskuje svako ko je interesantan za medije? Ko izdaje dozvolu za prisluskivanje? Nemam ja nista protiv da se sumnjivi za kriminalitet svake vrste prisluskuju, ali imam protiv da se prisluskuju javne licnosti i obicni gradjani po nalogu nekih vlastodrzaca koji imaju nekakve svoje privatne interese...
Razdvajanje ovlast = fundament svake demokratije Radonic = Avaz Izetbegovic = Sud i tuzilastvo a da ne pocnem o mile ronhill i cova beverley hills Trebala bi doci neka TV ekipa i snimate nas ovce kako im to sve dopustimo jer to je nevidjeno.
sve si ti upravu drug, ali kako da sprijecimo? svi govore o problemu, i kako smo sami krivi sto to dopustamo, ali kako sprijeciti ? Nemoj mi samo reci "glasamo za iste" , kad su sve i jedni isti, svi su se oni manje vise izmjenjali,bio je i taj Komsic pokupio 300 000 glasova ,pa sta,nista,puko bacanje suplje,sve su to sumnjivi tipovi.Drugo,bila je i ta revolucija,pa nista,niti sta dobro moze izaci iz toga.Sve se to uvijek ispolitizira i bude isto ili jos gore.
Na ulicu i to svi kao sto rade arapi ili francuzi, boriti se za svoja prava, ali nekima su parovi ili farma vazniji. Neki ljudi jos nisu skontali da nema vise Tite niti je ovo neki rezim, mi ih dovedemo na vlast mi ih skidamo. Samo se bojim da su ovi politicari samo nalik ovog drustva onda bjezi sa balkana sto dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa braco i sestre ko kod da ste i gdje ste, kako vi ne zalite sami sebe nije mi jasno?? Pa kao da niste znali ko vam vodi drzavu ko fol treba vam vake dokaze , ili ste naivni ili ste odustali, odustali od toga da se borite za svoja prava i za vas zivot, ovi vam izvuku zadnje pare iz dzepa a vi nista!!! Pa ako je tako dajte otvorite mi vrata da ja navratim i pokupim ono sto vam je jos ostalo.
smetalo hahahahahhahahahahahahah
Sve posta pravo sranje od kada golubovima zabranise okupljanje oko Sebilja.
Gledaj sad ovo. SIPA ima sve ovo fino snimljeno. Znači budali je jasno kada ovo pročita/presluša da je Radončić kriv a da je sud u pravu. Otkud sada pravo svima da govore kako je Radončić nevin kada nije. Postoje dokazi da nije.
Je li ono pročitah prije par dana Fahrov demant za "ambasadoricu"? buahahahha
Sutra pretres Klixa na dobrojutro :D