A Jahorina za 20 godina ko Garmis Partenkirhen....a u ZOI-u misle napravili za Olimpijadu infrastrukturu, i sad treba po sistemu jugoslovenskih firmi, do penzije u firmu dolaziti onako, popiti koju rakijicu da dan prodje, a plata da ide...
vode nam firme prijeratni mesari, domari, mehanicari i komunisti... sta taj jedan seljak zna kako se vodi firma u capitalistickom sistemu, cisti dokaz je hotel marshal na bjelasnici koji je pored ostalih hotela zaleden u vremenu i prostoru .. a vodi ga neki cobar.. bosnjacka logika je, ako objekat postoji i mogu se upaliti svijetla dobro je.. skenderija vec propala, zetra za 5 godina mozes je otisati, kosevo stadion davno prnuo..
Jahorina ima Alpsku Skijasku tradiciju dugu preko 100 godina. Jahorina je bila skijalište još u Kraljevini. Na Jahorini postoje generacije familija i ljudi kojima je skijanje u genima. Srbi su uspeli da naprave odlično skijalište i opreme ga potpuno novim vertikalnim trasportom, osnežavanjem i mehanizacijom. Bjelašnica je skijalište napravljeno za potrebe OI, bez tradicije. Neverovatno perspektivno skijalište koje je uništeno parazitskim i štetočinskim upravljanjem Bošnjačke elite.
Prikaži sve komentare (206)