STATISTIČKA ISTRAŽIVANJA KAO SREDSTVO AGRESIJE KOJU SRBIJA U OBLIKU EKSTREMNOG SPECIJALNOG RATA NASTAVLJA OBAVLJATI PROTIV SUSJEDNIH DRŽAVA I DRUGIH NARODA: Prvi dio: Godine 2015-e, Srbija (Tariguzija) pomoću svojih intelektualnih kadrova instaliranih u takozvanoj Republici Srpskoj, podmuklo i lukavo nastavlja manipulacije i smetnje u vezi sa popisnim podacima BiH u svrhe nastavka etničkog čišćenja.
Drugi dio: Tokom jula 2014-e godine u istočnom Sarajevu pri unosu podataka u vezi sa popisom u BiH, nove generacije čistokrvnih domoljubnih srba (juniorski tariguzani ili mladi đikani) među tim uposlenicima su pokušali vršiti etničko čišćenje prijetnjama fizičkim napadima na uposlenike druge vjere i nacije, i uz pomoć seniorskih tariguzmena (takozvana policija republike srpske). Ono što je omelo njihovu povijesno poznatu genocidnost, je mnoštvo međunarodnih svjedoka, i strah od NATO.
STATISTIČKA ISTRAŽIVANJA KAO SREDSTVO AGRESIJE Treći dio: Za one koji su zainteresirani za detaljnije podatke u vezi sa genocidnošću srpskih intelektualaca i njihovim pokušajima stvaranja takozvane velike srbije, pogledati na Internetu: www.hic.hr/books/manipulations/manipulations.pdf
Prikaži sve komentare (169)