Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri godine od popisa stanovništva bez rezultata. Dakle MOGU BAŠ SVE, osim toga. KREDIBILNO, nema spora :))
REZULTATI POPISA 2013 / po narodnosti: Cincari 0,5% Vlasi 0,3% Neretljani 0,4% Bošnjani 1,3% Papci 5,4% Srbi 1.1% Đikani 2,1% Rvtati 0,7% Škutori 0,9% Dalmati 0,8% Umljani 0,4% Humljani 0,2% Travuljani 0,6% Iliri 0,2% Dukljani 0,4% Turci 3,1% Poturice 2,5% Arbanasi 0,2% Arbanasi normalni 0,01% Šiptari pekari 0,2% Ćifuti 0,02% Jevreji - Finci i njegova porodica Hercegovci 0,7% Moderni Hercegovi 1,1% Bosanci 1,2% Partizani 1,1% Ustaše 14,7% Četnici 13,8% Seljoberi 2,5%
SanDŽaklije 0,5% SanĐaklije 1,2% Devizne štediše 0,4% Penzioneri 5,2% Firge 0,02% Romi 0,07% Cigani 0,01% Arapi 1,8% Rusi 2,4% Gasterbajteri 0,8% UN potomci 0,9% Narkomani 0,02% Prostitutke 1,8% Sponzoruše 5.1% ostali 12%
E sad ovo sve teba strpati u tri lonca i onda mi svi treba da se ložimo koliko koji lonac ima buranije.
jedno je ocito. rat je odavno gotov. nase izbjeglice se ne vracaju. valjda je u zemlji tako dobro da nemaju zelje za povratkom. a mozda ne vole jesti zlatnim kasikama.
Wolfix/Rolfo Tražim tri stanovnika BiH islamske vjeroispovjesti u periodu 1463-1878 da su se izjašnjavali Bošnjacima. Ako može, jednog hodžu, kao i izvor, hvala na odgovoru.
@Dr.Baltazar Izvini sto ja vako dugo trajalo zaboravio sam na tvoj komentar: Ivan Franjo Jukić Fra Antun Knežević Husein-kapetan Gradaščević
@Ajdin M Fratri kao nositelji srednjovjekovne baštine izjašnjavali su se Bošnjacima u kontektu predosmanlijskog vremena u regionalnom smislu. Zato je kralj Tvrtko imao onoliko titula. Ili su npr. Usora i Soli bile zasebne države u srednjem vijeku? Neovisno o tome, hodže nema nijednog jedinog. Zato što je jasno kako se izjašnjavao i osjećao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosna je jedina zemlja u svijetu u kojoj se ne zna broj stanovnika.I to je napredak!
NASA BRACA SU TURCI ALBANCI,Ko pr.i dzikane.Nejma dogovora sa dzikanima ko ih sisa i niko nesmije da im cini nikakve ustupke..Sad bi da izbrisu sve one sto nisu uspjeli pobiti pa ih protjerali..Vecina protjeranih ce doci nazad na svoju zemlju samo da drzava pomogne..
@bembule Cuj dodzi pa ja sam uvijek tu,idem mojom Bosnom svugdje,a ti ako ti nije milo zao mi te je..
CITAT "Sve se svelo na to koliko je u BiH Bošnjaka, Srba, Hrvata i Ostalih. U suštini, to je najmanje bitno, jer još uvijek nemamo ekonomske i druge pokazatelje koji su najvažniji za svaki popis" & Paaa, kako nemamo ekonomije ne možemo imati ni ekonomske pokazatelje koje onda Bakir izvlači iz guzice. Te zaposlio 10 000 a ne prikazuje da je otpustio daleko više od 10 000. Te gradi se , kad ono kockarnice gdje se ubijaju vojnici, kladionice, prazni HOTELi i neboderi, verski objekti i centri.
Nisam upućen pa mi recite TKO JE KRIVAC JER NEMA REZULTATA?
Religiozno je najvise muslimana ali nacionalno srba.zbog toga i rezultata nema.dal bosnjaci zaista veruju da su srbi toliko politicki mocni,da mogu da falsifikuju rezultate popisa.pored toliko posmatraca bosnjaka,kontrolora,stranaca.malo to ovako sa strane,izgleda vrlo tesko ili nemoguce.
@Damir037 premalo nacionalnog indentiteta,previse izdajnika.vasa izdaja traje u kontiunitetu 600 god.ako ste prekljuce bili srbi,juce turci a danas bosnjaci,sutra opet. mozda budete srbi ili eskimi.nije vam verovati.zato bi ja svama imao samo dobre komsijske i ekonomske veze,sto se mora jel i nista vise.trazili ste srecu u nezavisnoj drzavi.sad zivite na parcetu kamena u protektoratu.kao nesto imate a nemate zaista nista.jeb bosnje kao napoleon.
Pa da,nadogradnja i peglanje katrastofalnog nacionalnog izjasnjavanja muslimana,koji su se izjasnili koda ih je popisavala milova abn u cg.muslimani u bih su bosanci,bosnjaci,turci,muslimani.pa kad kazem da su bosnje glupe,ja imam i dokaze.toliko su tajnarod bombardovali bosnjak,islam,bosnjacki i njih se pola izjasne kao bosanci ili turci.zbunili se valjda.zato i nema rezultata jel je po njima vecinski narod u bosni je srpski.
Bošnjak, Islam, BOSANSKI, keve ti se nayebem i sestre i ženskog roda smrdljivog i neopranog.
bolje bilo kad smo govorili "zadnji nam popis bio 91" jer ova recenica "cekamo 3 godine rezultate" izgleda gluplje
STATISTIČKA ISTRAŽIVANJA KAO SREDSTVO AGRESIJE KOJU SRBIJA U OBLIKU EKSTREMNOG SPECIJALNOG RATA NASTAVLJA OBAVLJATI PROTIV SUSJEDNIH DRŽAVA I DRUGIH NARODA: Prvi dio: Godine 2015-e, Srbija (Tariguzija) pomoću svojih intelektualnih kadrova instaliranih u takozvanoj Republici Srpskoj, podmuklo i lukavo nastavlja manipulacije i smetnje u vezi sa popisnim podacima BiH u svrhe nastavka etničkog čišćenja.
Drugi dio: Tokom jula 2014-e godine u istočnom Sarajevu pri unosu podataka u vezi sa popisom u BiH, nove generacije čistokrvnih domoljubnih srba (juniorski tariguzani ili mladi đikani) među tim uposlenicima su pokušali vršiti etničko čišćenje prijetnjama fizičkim napadima na uposlenike druge vjere i nacije, i uz pomoć seniorskih tariguzmena (takozvana policija republike srpske). Ono što je omelo njihovu povijesno poznatu genocidnost, je mnoštvo međunarodnih svjedoka, i strah od NATO.
STATISTIČKA ISTRAŽIVANJA KAO SREDSTVO AGRESIJE Treći dio: Za one koji su zainteresirani za detaljnije podatke u vezi sa genocidnošću srpskih intelektualaca i njihovim pokušajima stvaranja takozvane velike srbije, pogledati na Internetu: www.hic.hr/books/manipulations/manipulations.pdf
Po mom (skromnom) mišljenju imamo dva moguča razloga zbog čega nema rezultata: 1.Nekom ne štima rezultat popisa 2.Nekom ne štima rezultat popisa
Off-topic: Ne znam da li je do slike, ali ovo sto ovaj covjek ima na sljepocnici izgleda kao nesto sto bi specijalista za melanome trebao da hitno pogleda. Ako ko poznaje licno gospodina, neka mi kaze da ode do koznog ljekara.
Ma nije samo to moja Mini, vidis da mu je i ruka narasla izmedju sisa.
I meni je to zapalo za oko, ne mogu sa sigurnoscu rec`, al` isto ili slicno je imao i jedan moj poznanik, na kraju se ispostavilo da ima rak neki. Sreca, pa je na vrijeme otisao specijalisti..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Toliki Kinezi se popišu, a u nas ne znaju popisati oko 4 miliona stanovnika. To najbolje pokazuje koliko je vlast nesposobna i koji debili vladaju. Kakav narod takva vlast.
Koji je zolic kralj hehe kad na predavanju piskutavim glasom zagrmi shuuuuuuuutiiiiiiii :) kaze mi nadji prijavu dok ti nisam ponistio sesticu