750 učesnika, oduzmi 50 što ste napuhali i 100 što je imalo besplatno i sponzorsko učešće i dobije fantastičnu brojku od 600 ljudi što kad pomnožiš s 30 KM koliko je iznosila uplata za učešće dovede do fantastičnih 18 000 hiljada KM. Gdje su još razne donacije, jaka sponzorska linija i podrška matičnog fakulteta. Moglo bi se reći da su pojedinci s ekonomije, tačnije menadžmenta zaslužili svoju diplomu ili su pak imali dobre političko-profesorske uzore. Lijepa para, za motivacijsku priču :p
@Mrki Međed Kao što sam rekao jaka sponzorska linija, pa sve to dobiješ džabe. Ostane 12 000 hiljada direktno od uplata, uz donacije kojih je sigurno bilo, opet ponavljam lijepa valuta za čuti koju pametnu. Posebno kad vam o životnom uspjehu pričaju djeca ratnih profitera, potomci sarajevskih "moćnih" obitelji i sl.
@jakarijec Ocito nisi upucen u rad konferencije, ne znas ni koliko se placa kotizacija, ali bitno je da si prokomentarisao. A vidim znas i koliko je ucesnika uplatilo, imas neke dojave? A uz sav taj novac, mislis da je dovoljno za printane materijale, hranu, prostor, efekte.. Pojma nemaš kako se organizuje event, ali bitno je da si ti prokomentarisao. Lako je kuci sjediti i po klixu pisati!
Prikaži sve komentare (45)