ma dosadili ste vise s tim francuzima, nebi me iznenadilo da su ti isti islamofobicni francuzi sami izveli napad kako bi imali opravdanja da pojacaju mrznju prema Islamu, dajte minuse koliko hocete, apsolutno me ne zanima, a kada se terorisu palestinci i drugi muslimanski svijet to je normalno izgleda., kada su ti isti francuzi ubijali masovno alzirce to je zaboravljeno izgleda. Što niko nije intervenisao kada su se Bošnjaci ubijali u Srebrenici,., ne podrzavam nasilje al itekako su prisutni dvojni standardi , da se muslimanskim zivotima pridaje mnogo manja paznja ili nikakva.
Pricas o dupli arsinima, a sam si isti. Briga te kazes za frqncuzima a zao ti palestinaca. Ako osudjues nasilje onda osudi sve redom a ne samo ono sto tebi odgovora. A ne znas zasto ti francuzi smetaju. Nista ti ne rade na zao, cak sta vise, pomogli su i spasili zivote mnogih tvojih sunarodnjaka, dok se isto ne moze reci za arape.
govorim o tome da se samo Islam povezuje sa terorizmom, ovi likovi sto su ovo uradili nemaju veze sa Islamom i nisu muslimani nikakvi. Zapadni mediji treba da se muslimanima izvinu što mjesaju Islam sa terorizmom, kakve veze ima Islam sa terorizmom. To je uvreda. kad je onaj ludjak Breivik pobio 70 ljudi, tada nije bilo govora da je rijec o terorizmu, bile su isprike tipa da se radi o psihickom bolesniku. Što mediji nisu nikada rekli Kršćanski terorizam,, Ovo je otvorena borba protiv Islama i muslimana
Prikaži sve komentare (200)